HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ağustos 2018 Cuma Saat: 09:55

“UZMAN SEKTÖR İNSANLARI YETİŞTİRECEĞİZ

Baymak’ın 2017 yılında başlattığı “CEO Tesisatçılarla Öğlen Yemeğinde Buluşuyor” toplantıları Türkiye genelinde devam ediyor. Baymak CEO’su Ender Çolak Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen tesisatçı bayileri ile Ordu’da öğle
“UZMAN SEKTÖR İNSANLARI YETİŞTİRECEĞİZ

Baymak’ın 2017 yılında başlattığı “CEO Tesisatçılarla Öğlen Yemeğinde Buluşuyor” toplantıları Türkiye genelinde devam ediyor. Baymak CEO’su Ender Çolak Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen tesisatçı bayileri ile Ordu’da öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Baymak’ın gelenekselleşen ve sektöründe bir ilk olan “CEO Tesisatçılarla Öğlen Yemeğinde Buluşuyor” toplantısı bu defa Ordu Radisson Blu Hotel’de gerçekleşti. Toplantıya Trabzon, Ordu ve Ünye’nin önde gelen tesisatçı bayileri katıldı. Daha önce İstanbul’da ağırlanan bazı bayiler Baymak Akademi’de eğitim almış, Akademi’de yer alan tüm ürün gamını test etme fırsatı bulmuştu. İstanbul’da yapılan eğitimin ardından ise Baymak CEO’su Ender Çolak, Karadeniz Bölgesi’ndeki tesisatçı bayiler ile Ordu’da bir araya geldi. Müşterilere daha iyi hizmet vermek için tüm iş süreçlerini değerlendiren Çolak, Baymak ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden de bahsetti.

Sahanın sesini dinledi

İş süreçlerinin iyileştirilmesi konusunda interaktif görüşmelerin gerçekleştirildiği toplantıda Baymak’ın geniş ürün gamı, ErP – Enerji Verimliliği Direktifi, klima pazarı ve Baymak Akademi gibi birçok konu gündeme geldi. Çolak, Karadeniz Bölgesi’nde yapılacak yeni kampanyalarla bölgedeki her ilde liderliği hedeflediklerini söyledi. Gerçekleştirilen teknoloji transferiyle her kategoride pazara sunulan enerji verimli ürünlere sahip Baymak’ın sektörün öncüsü pozisyonunda olduğunu dile getiren Ender Çolak, yemek eşliğinde gerçekleştirilen toplantıda bayilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Çolak, “Baymak bugün sektörde bilinirliği en yüksek marka. Araştırmalarla kanıtlanmış bu konumun verdiği sorumlulukla müşteri memnuniyeti için daha çok çalışmalıyız. Bunun için sadece satış sürecindeki başarı yeterli değil aynı zamanda satış sonrasında da gerekli özveri ve ilginin devam etmesi gerekiyor. Bu süreçte bayi ve teknik servis bir arada hareket edebilmeli. Bu ekip çalışmasının en yüksek seviyede gerçekleşmesi için sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Gizli müşteri araştırması da bu konuda yaptığımız çalışmaların başarısını kanıtlıyor” şeklinde konuştu. Türkiye’de 4 mevsim boyunca tüm iklimlendirme ihtiyacına cevap verebilecek ürün gamına sahip tek marka olduklarını belirten Çolak, “Bu avantaj bayilerimizin yılın 12 ayında kazanç elde etmelerini sağlıyor” dedi.

Kısa süre önce sektör üyelerine ücretsiz olarak uygulamalı eğitim vermek için kurulan Baymak Akademi hakkında bilgi veren Çolak, “Eğitime yaptığımız bu yatırımın hedefi tüm sektör çalışanlarının ve gelecek nesillerin, insana değer vererek, konularında en üst donanıma sahip şekilde ülkemizi ileri taşımasına katkı sağlamak” dedi. Bu kapsamda ‘Müşteriyi Anlamak’ felsefesiyle yola çıktıklarını vurgulayan Çolak, Baymak markasının liderliğinin, bu markanın parçası olan herkesin güvenilir, samimi, adil, yenilikçi, şeffaf, dürüst ve uzman olmasıyla sürdürülebilir olacağının da altını çizdi.

Tesisatçı bayiler, Baymak CEO’su Ender Çolak’ın sahaya inerek onların sorunlarını birebir dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler; sektöre, bölgeye ve çalışma ilkelerine yönelik tespit, değerlendirme ve önerilerini paylaştılar. 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız