HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ağustos 2018 Pazar Saat: 11:14

AKYAZI PLAJI’NA ENGELLİ RAMPASI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kez engelli bireylerin denizle buluşması için önündeki engeli kaldırıyor. Yatırımları hayata geçirirken, toplumda rahat hareket etmeleri için engellileri de göz ardı etmediklerine vurgu yapan Başkan Enver
AKYAZI PLAJI’NA ENGELLİ RAMPASI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kez engelli bireylerin denizle buluşması için önündeki engeli kaldırıyor.

Yatırımları hayata geçirirken, toplumda rahat hareket etmeleri için engellileri de göz ardı etmediklerine vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehir olarak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya yönelik projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Her alanda özgürce yaşama hakkı olan engelli kardeşlerimiz artık denize rahatlıkla girebilecek. Engellilerimizin tekerlekli araçlarıyla denize girebileceği ahşap rampayı sahilimizde hayata geçiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLAR DENİZE ARAÇLARIYLA GİREBİLECEK

Büyükşehir Belediyesi model ve modern projelerle örnek olurken, engelliler için de engelsiz bir Ordu inşa ediyor. Vatandaşların talebine kayıtsız kalmayan ve başka illerde örnekleri olan projenin Ordu’da da hayata geçirileceğinin müjdesini veren Başkan Yılmaz sözünü yerine getirdi. Engelli vatandaşların araçlarıyla rahatlıkla denize girmesine imkân sunacak engelli rampası Akyazı Plajı’nda hizmete sunuldu.

“YAŞANABİLİR BİR ORDU İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

24 metre uzunluğunda ve 128 cm genişliğinde inşa edilen rampa sayesinde engelli bireylerin herhangi bir risk olmadan denizin keyfini doyasıya çıkarabileceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kurulan rampa sayesinde engelli vatandaşlarımız, denizin keyfini artık hiçbir engel olmadan doyasıya çıkarabilecek. Toplumun her kesimine hitap eden projelerle yaşanabilir bir Ordu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : AKYAZI, PLAJI’NA, ENGELLİ, RAMPASI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız