HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ağustos 2018 Pazar Saat: 12:02

OSKİ SU TAŞKINLARINA VE ARIZALARA MÜDAHALE ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçeleri başta olmak üzere Ordu’nun birçok noktasında su baskını yaşayan bölgelere ve arıza meydana gelen hatlara müdah
OSKİ SU TAŞKINLARINA VE ARIZALARA MÜDAHALE ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçeleri başta olmak üzere Ordu’nun birçok noktasında su baskını yaşayan bölgelere ve arıza meydana gelen hatlara müdahale etti.

 

SU BASKINI YAŞANAN BÖLGELERE İŞ MAKİNALARI SEVK EDİLDİ

 

Ordu’da yağan aşırı yağışlar, Perşembe, Fatsa, Ünye, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde etkili oldu. Meteorolojinin paylaştığı bilgilere göre metrekareye yaklaşık 100 kg yağışın düştüğü Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde çok sayıda su baskını ve dere taşması meydana geldi. OSKİ ekipleri su baskını yaşayan bölgelerde mağduriyet yaşayan vatandaşların yardımına koşarak meydana gelen su baskınlarını bertaraf etmeye çalıştı.

 

PERŞEMBE MEDRESEÖNÜNDE TIKANAN YAĞMUR SUYU HATTI AÇILDI

 

Perşembe İlçesi Medreseönü Mahallesi, Sahil Sokakta yağmur sularının tıkaması sonucunda taşan dere geçişine ekipler tarafından müdahale edilerek hem karayoluna su baskını önledi hem de bölgede bulunan vatandaşın arazinde suyun oluşturduğu tahribatın önüne geçildi.

 

FATSA İLÇESİNDE SU BASKINI YAŞANAN BÖLGELERE MÜDAHALE EDİLDİ

 

Fatsa Konakbaşı Mahallesi içme suyu ishale hattının heyelan nedeniyle zarar gören bölümlerine müdahale edildi.  Yalıköy mahallesini besleyen su alma yapısında meydana gelen arızaların onarılması için ekipler çalışma başlattı. Meşebükü, Ilıca, Ayazlı, Taşlıca, Evkaf, Mustafa Kemal Paşa, ve Kurtuluş mahallelerinde lokal su baskınları ve hat tıkanıklıkları ile su baskınlarının en yoğun yaşandığı Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki su giderleri vidanjör ve kombine kuka araçları ile müdahale edilerek yaşanan sorunlar ortadan kaldırıldı.

 

ÜNYE İLÇESİ ANA İSALE HATTINDA MEYDANA GELEN TAHRİBAT ONARILDI

 

Yağmur sonucu oluşan su baskınlarının en yoğun yaşayan Ünye İlçesinde Cevizdere Mevkiinde ana isale hattında meydana gelen tahribatlar hemen onarılarak terfi binaları ve beraberindeki elektrik trafoları, pompa ve diğer enerji hatlarında meydana gelen sorunlar çözüldü.

 

EKİPLER, ÇAYBAŞI VE İKİZCE İLÇELERİNDE HEM ARIZALARI ONARDI HEM DE VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

 

OSKİ ekipleri, Çaybaşı ve İkizce ilçelerinde de meydana gelen su baskınlarında araç ve ekipmanlarıyla yoğun bir şekilde müdahale ederek hem vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye çalıştı hem de içme suyu ve kanalizasyon hatlarında meydana gelen arızaları giderdiler.

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, SU, TAŞKINLARINA, VE, ARIZALARA, MÜDAHALE, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız