HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2018 Perşembe Saat: 09:44

“KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞIZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, 6.olağan Büyük Kongre ile ilgili basın açıklaması yaptı. Başkan Çelenk açıklamasında, AK Parti’nin 6.olağan Büyük Kongresini 18 Ağustos Cumartesi günü saat:11.00 de Ankara Kapalı Spor Sa
“KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞIZ”

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, 6.olağan Büyük Kongre ile ilgili basın açıklaması yaptı. Başkan Çelenk açıklamasında, AK Parti’nin 6.olağan Büyük Kongresini 18 Ağustos Cumartesi günü saat:11.00 de Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğiz, Ordu ilimiz 6. Olağan büyük kongrenin heyecanına ortak olmak için 35 otobüsle katılıyor dedi.

Başkan Çelenk, 16 Nisan Halk oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Liderimiz ,Genel Başkanımız  ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Kurucusu olduğu , Yuvam,sevdam,aşkım” dediği partisine geri dönmüştür diyerek ,6.olağan Kongre ile partimiz , içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK PARTİ, Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içinde kongresini yapacaktır.

Başkan Çelenk, AK PARTİ 16 yıldır girdiği seçimleri kazandığını hatırlatarak, AK PARTİ her zaman ilerlemeyi ve yenilenmeyi teminat altına almış bir partidir dedi. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan, kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir dedi.

Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Kapalı Spor salonunda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi Lider bir ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK PARTİ kadrolarının azmi ve hayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur.

 

Başkan çelenk, ,bu vesile ile Kongremizin tüm AK PARTİ ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler : “KARARLILIKLA, YOLUMUZA, DEVAM, EDECEĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız