HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ağustos 2018 Perşembe Saat: 09:48

BAYRAM İKRAMİYESİ HESAPLARDA!

Ramazan Bayramı'nda yatırılan bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı'nda da verileceği söylenmişti. Vatandaş bayram yaklaştıkça ikramiyelerin ne zaman yatacağını merak ediyordu. Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusunun cevab
BAYRAM İKRAMİYESİ HESAPLARDA!

Ramazan Bayramı'nda yatırılan bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı'nda da verileceği söylenmişti. Vatandaş bayram yaklaştıkça ikramiyelerin ne zaman yatacağını merak ediyordu. Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusunun cevabı belli oldu... 

Bu yıl yapılan yeni düzenlemeyle Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere senede iki kere 1000 TL'lik bayram ikramiyesi verilmesi kararlaştırılmıştı. İkramiye hakkından; SSK, memur emeklileri, Bağ-Kur emeklileri ile şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar gören ve aylık bağlananlar yararlanacak. İkramiyeden, hayatını kaybeden hak sahiplerinin yakınları da yararlanabiliyor.

Bayram ikramiyesi düzenlemesi kalıcı. Bundan sonra her yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda bayram ikramiyeleri ödenecek. Kurban Bayramı öncesi, yine 1000 lira bayram ikramiyesi ödenecek. Bağ-Kur ve SSK emeklileri bayram ikramiyelerini 16 Ağustos’ta (bugün), Emekli Sandığı emeklileri ise 17 Ağustos’ta alacak.

Bayram ikramiyesi olarak tüm emekliler 1000 lira alamayacak. Vefat eden sigortalıların hak sahipleri hisseleri oranında ikramiye alacak. İş kazası veya meslek hastalığı nedeniyle iş göremezlik geliri alanlar iş göremezlik derecesine göre ikramiyeden yararlanacak.

 

Anahtar Kelimeler : BAYRAM, İKRAMİYESİ, HESAPLARDA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız