HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ağustos 2018 Pazar Saat: 15:02

BAYRAMDA ÜNYE TEK YÜREK OLDU

Ünye’de kent bayramlaşmasında bayramlaşma kültürü yaşatılmaya devam ediyor. Her Bayram geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşmasında Ünyeliler birlikteliğin ve kardeşliğin her zaman olduğu gibi en güzel örneğini sergiledi. BAYRAMDA ÜNY
BAYRAMDA ÜNYE TEK YÜREK OLDU

Ünye’de kent bayramlaşmasında bayramlaşma kültürü yaşatılmaya devam ediyor. Her Bayram geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşmasında Ünyeliler birlikteliğin ve kardeşliğin her zaman olduğu gibi en güzel örneğini sergiledi.

BAYRAMDA ÜNYE TEK YÜREK OLDU

Ünye’de Kurban Bayramı programı ilk olarak Ünye’de bayramı görevleri başında olan çalışanların ziyareti ile başladı.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı, İtfaiye birimi ve Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler.

Bayramlaşma programı daha sonra Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatında devam etti. Burada ki Bayramlaşma programına Ak Parti Ordu Milletvekilleri Dr. Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşçı, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Partide gerçekleştirilen programın ardından Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması programına geçildi.

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Bayramlaşma programına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Askeri Erkan, Muhtarlar, Kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ÇAMYAR, “BİRLİKTE OLURSAK, MAZLUMLARA TEK YÜREK OLURUZ”

Kent Bayramlaşmasında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı konuşmada, “Sınıf farkı ya da görev farkı gözetmeksizin her bir kardeşimizi burada bir arada olmak suretiyle yakınlaşmış ve bayramımızı kutlamış oluyoruz. Bizler burada böyle kenetlenirsek, Ordu böyle olur, Türkiye böyle olur, velhasıl Dünyanın öbür ucundaki mağdur ve mazlumlara tek yürek şeklinde ses ve nefes oluruz. O yüzden birlik ve beraberlik çok önemlidir. Kurban Bayramı paylaşmak ve yakınlaşmak demektir. Bu nedenle Kurbanı bizler kendimiz için değil başkaları için yaşamalıyız. Türkiye çok hassas bir dönemden geçiyor. Bizler bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde dün Kurtuluş savaşında, 15 Temmuz’da 7 düvele karşı millet ruhunu dimdik durarak ortaya koyan bir anlayışın mensuplarıyız.  ” diye konuştu.

KAYMAKAM GÜNEY, “BİRBİRİMİZİ KARŞILIKSIZ SEVMEMİZ GEREKİYOR”

Kent Bayramlaşmasında konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, küskünlükleri sona erdiren bir fırsat kapısı olduğunu söyleyerek, Kurban Bayramı’nın başta Ünyeli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

 

Anahtar Kelimeler : BAYRAMDA, ÜNYE, TEK, YÜREK, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız