HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Eylül 2018 Perşembe Saat: 08:37

ORMEK’TE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için ücretsiz kayıtlar başladı. KURSLAR EKİM AYININ İLK HAFTASI BAŞLAYACAK
ORMEK’TE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde hizmet veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK), 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için ücretsiz kayıtlar başladı.

KURSLAR EKİM AYININ İLK HAFTASI BAŞLAYACAK

Vatandaşların bilgi ve beceri kazanmalarına ve ev ekonomilerine katkı sağlamalarına yönelik eğitimlerin verildiği ORMEK şubeleri, yeni kursiyerlerini bekliyor. Şimdiye kadar 31 bin 681 kişinin eğitim gördüğü Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında bu sene de birbirinden güzel ve ilgi çekici kurslar açılacak.

500 FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ KURS AÇILABİLİYOR

500’e yakın branşta kurs açabilme imkânı olan ORMEK’te bu yıl itibarıyla ahşap boyama, turistik ve hediyelik eşya yapımı, tezhip, hüsn-ü hat, ebru, çocuk eğitimi ve etkinlikleri, takı tasarımı, pastacı çırağı, resim, müzik ve gösteri sanatları, Kur’ân-ı Kerim, Osmanlıca, Arapça, İngilizce, satranç, mangala, işaret dili, diksiyon gibi 140 farklı branşta kayıt alınıyor.

BAŞARILI KURSİYERLERE BAKANLIK ONAYLI SERTİFİKA

Millî Eğitim Bakanlığına uygun olarak hazırlanan müfredata göre eğitim alan ev hanımları, emekliler, gençler, çocuklar kısacası her yaştan ve gruptan bireyler, bu kurslar sayesinde farklı mesleki ve sanatsal beceriler kazanıyor. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere yine Bakanlık onaylı sertifika veriliyor.

31 BİN 681 KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ

Altınordu, Ünye ve Fatsa ORMEK şubelerinde ücretsiz olarak açılan kurslar, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 2015-2018 arası 4 yıllık eğitim öğretim dönemlerinde 1391 grupta yer alan 31 bin 681 kursiyere eğitim verildi.

Anahtar Kelimeler : ORMEK’TE, YENİ, DÖNEM, KAYITLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız