HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2018 Salı Saat: 10:55

YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, “Daha Güvenli Bir Ordu” hedefiyle başlatılan eğitim faaliyetleri kapsamında, kamu kurumlarına yönelik temel yangın güvenliği eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kaps
YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, “Daha Güvenli Bir Ordu” hedefiyle başlatılan eğitim faaliyetleri kapsamında, kamu kurumlarına yönelik temel yangın güvenliği eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda yılbaşında bu yana 32 kamu kurumunda 1.018 personele eğitim verildi.

 

KAMU KURUMLARDAKİ YANGIN RİSKİNİN AZALMASI HEDEFLENİYOR

 

 Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, insan yoğunluğunun fazla olduğu kamu kurumlarında yangın güvenliği açısından herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için gerekli tedbirleri almayı sürdürüyor. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarının temel yangın güvenliği konusunda bilgilendirilmesi için birçok kamu kurumunda görevli personele eğitim verildi. Düzenlenen eğitim seminerleri ile hem ilgili kurumda çalışan personelin hem de hizmet bekleyen vatandaşların hiçbir yangın riski olmadan daha güvenli bir ortamda hizmet almasına katkı sağlandı.

 

EĞİTİMLERİN SONUNDA TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

 

Yüksek oranda katılımın olduğu seminerlerin ardından yangın söndürme tatbikatları düzenlendi. Gerçekleştirilen yangın söndürme tatbikatlarında, personele yangın söndürme malzemelerinin kullanımı ve yangın yerinde doğru hareket tarzlarının gösterildi.

 

2018 YILI İÇERİSİNDE 32 RESMİ KURUMDA 1.018 KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yangın güvenliğinin en üst seviyeye çıkarılabilmesi için 2018 yılında resmi kurumlardan gelen eğitim taleplerine alternatif eğitim programlarıyla etkin ve verimli bir şekilde cevap verdi. Bu kapsamda yıl içerisinde 32 resmi kurum ve kuruluşta teorik ve pratik eğitim programı düzenlenerek 1.018 kişiye 2 saatlik temel yangın güvenliği eğitimi verildi.

Anahtar Kelimeler : YANGIN, GÜVENLİĞİ, EĞİTİMLERİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız