HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2018 Salı Saat: 11:04

KADINLAR PLAJI’NDA SEZON SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete açılan ve kadınların gözdesi olan Kadınlar Plajı’nda sezon sona erdi. Haftanın yedi günü açık olan ve vatandaşlara her türlü imkânı sağlayan Kadınlar Plajı Perşembe, F
KADINLAR PLAJI’NDA SEZON SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete açılan ve kadınların gözdesi olan Kadınlar Plajı’nda sezon sona erdi. Haftanın yedi günü açık olan ve vatandaşlara her türlü imkânı sağlayan Kadınlar Plajı Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yaz sezonu boyunca yoğun ilgi görerek 60 bin kişi tarafından kullanıldı.

60 BİN KİŞİ TARAFINDAN KULLANILDI

ORBEL A.Ş. tarafından Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde hizmet veren Kadınlar Plajı yaz sezonu kapattı. Açıldığı dönemden itibaren kadınların gözdesi olan ve rekor sayıda ilgi gören plajlar sezon başından bu yana Perşembe’de 35 bin, Fatsa’da 10 bin ve Ünye’de 15 bin kişi tarafından kullanılarak toplam 60 bin kişiye hizmet verdi.

HAFTANIN YEDİ GÜNÜ HİZMET VERDİ

 Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyelik anlayışı ile açılan ve içerisinde yürüyüş yolları, soyunma kabini, tuvalet, ilk yardım ve su kazalarını engelleme hizmeti, güvenlik hizmeti, güvenlik bandı, çocuk bakım odası ve mescit bulunan Kadınlar Plajı 18 Eylül’e kadar haftanın yedi günü 10.30-19.00 saatleri arasında hizmet verdi. Kişi başı 2 TL giriş ücreti bulunan plajları 0-10 yaş arası çocuklar ücretsiz kullanırken,  aileleriyle birlikte gelen 0-7 yaş arasındaki erkek çocuklar da hizmetten yararlanma imkânı buldu.

 

Anahtar Kelimeler : KADINLAR, PLAJI’NDA, SEZON, SONA, ERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız