HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Eylül 2018 Perşembe Saat: 09:57

19 Eylül Gaziler Günü, Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, ilimizde düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Atatürk Anıtındaki törene, Vali Seddar Yavuz, CHP Ord
19 Eylül Gaziler Günü, Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, ilimizde düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı. 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'ndaki törene, Vali Seddar Yavuz, CHP Ordu Milletvekili Dr.Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Engin Tekintaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, daire müdürleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, Kıbrıs ve Kore gazileri, askeri ve mülki erkan ile daire müdürleri katıldı.

Atatürk Anıtı’ndaki programda, Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Engin Tekintaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk koyuldu.

Çelenklerin Atatürk Anıtı'na koyulmasının ardından ulu önder Atatürk ve ebediyete intikal eden şehit ve gazilerin anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Seddar Yavuz, 19 Eylül Gaziler Günü anma programına katılan gaziler ve şehit aileleri temsilcileriyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Atatürk Anıtı'nda yapılan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya yaptı.

Gümüşkaya, ”19 Eylül Gaziler günü, Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bekası yolunda muhabere meydanlarında canlarını ortaya koyarak, savaşan fedakar ve kahraman gazilerimizin şeref ve kahramanlık günüdür. Gaziler gününü kutlamanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz. 19 Eylül Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında Türk’ün kahramanlık ve cesaretinin taçlandığı bir gündür. 19 Eylül, Atamızdan bize en büyük mirastır. Gaziler gününde mutluluğumuzu bizlerle paylaştığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz, program kapsamında Gaziler Günü onuruna düzenlenen öğle yemeğinde ilimizdeki gaziler ve şehit aileleri ile bir araya geldi. 

Gaziler Günü kutlama programı, Vali Seddar Yavuz’un ve protokol mensuplarının Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesini, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanlıklarını ziyaret etmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler : 19, Eylül, Gaziler, Günü, Kutlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız