HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Eylül 2018 Cuma Saat: 09:56

ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanlığı ile Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneğine zi
ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanlığı ile Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneğine ziyaretlerde bulundu.

 

İlk olarak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Dernek Başkanı Hasan Kaplan ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan Kaplan, "Sayın Valimiz bizleri böyle anlamlı bir günde, hem düzenlenen yemekte, hem de ziyaretlerde olsun bir araya getiriyor, devlet adamlığı yapıyor. Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve bir sıkıntıları olup olmadığını soran Vali Seddar Yavuz, "19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir aradayız. Şehit ailelerimiz, şehitlerimiz bizim için gökyüzündeki yıldızlarımızdır. Bizim yönümüzü belirleyen, yolumuzu aydınlatan insanlardır. Sizler kahraman gazilerimiz de onur ve şeref abidelerimizsiniz. Bu vesileyle bir kez daha minnet ve şükran duygularımı sizlere ifade ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah geride kalanlara sağlık, afiyet, huzur nasip etsin diye dua ediyoruz" diye konuştu.

 

“ Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla bu şehrin Valisi olarak, kaymakamlarımız,  kurum il müdürlerimiz diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız her daim sizlerle beraber” diyen Vali Seddar Yavuz, “Şu an itibariyle Ordu ilinde 896 şehit ve gazi ailesi bizatihi evlerinde ziyaret edilmiştir. Bu rakam geçmiş yıllarla hiçbir şekilde kıyaslanabilecek bir rakam değildir. Daha fazlasını, daha iyisini yapacağız. Sizler her türlü ilgiyi, sevgiyi, şefkati hak ediyorsunuz.

Sizlerin emrindeyiz, hizmetindeyiz bunu birkez daha ifade etmek istiyorum. Allah birliğimizi; beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirsin. Şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Peygamber efendimize inşallah komşu olurlar. Kahraman gezilerimize de huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Vali Seddar Yavuz daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube başkanlığına ziyarette bulundu. 

 

Dernek Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ve Muharip Gaziler tarafından karşılananan Vali Seddar Yavuz, “Sizleri Aziz Milletimizin onur, şeref abideleri olarak görüyoruz. Aziz Milletimizin bu topraklarda kalıcı olmasının sağlanmasında sizlerin emeği çok büyük. 1071'de başlayan Anadoluda'ki dirilişimizin, kıyamımızın ve arkasından süren Anadolu Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin çok büyük emekleri var. Bu topraklar, her bir karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, aziz mübarek bir topraktır. O yüzden biz devlet olarak, millet olarak minnet ve şükran borçluyuz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla başta Valilerimiz, kaymakamlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız sizlerin her daim yanında olmaya devam ediyor. Biz de geldiğimiz günden bu yana 896 şehit ve gazi ailesini bizatihi evinde ziyaret etmek suretiyle ve diğer şehit ailelerimizi, annelerimizi, eşlerini de Vali Konağında ağırlamak suretiyle neredeyse ulaşmadık insan bırakmadık. Daha fazlasını yapacağız. Sizlerin emrinizde, hizmetinizdeyiz. Allah sizlere hayırlı bereketli sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ise yaptığı konuşmada, “Bizi yalnız bırakmadığınız için, bu güzel günümüzü bizimle paylaştığınız için Allah sizden razı olsun. Sizin gazi ve şehit ailelerine yaklaşımınız takdire şayandır. Bu herkes tarafından kabul görmüştür. Sağolun, varolun. iyiki varsınız. Uzun yıllar Ordu'ya hizmet etmeniz en büyük dileğimizdir.  Ordulular sizi sevdi. Biz de sizi çok sevdik” diyerek, Vali Seddar Yavuz’a teşekkürlerini sundu.

 

Vali Seddar Yavuz’un 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son durağı Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği oldu.

 

Vali Yavuz, burada şeref defterine yazdığı yazıda; “19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek üzere POLŞAD Derneğini ziyaret ettik.Onur ve şeref abidelerimiz olan Kahraman Gazilerimizin, Gaziler gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, Vali Seddar Yavuz’a şehit ailelerine ve gazilere gösterdiği yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla günün anısına bir plaket takdim etti. Şenel Şahin, "Sizin gibi Devlet adamları çok nadir bulunur. İyi kötü günde her zaman yanımızda oldunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ziyarette, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif  Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan,  İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer de hazır bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞEHİT, VE, GAZİ, DERNEKLERİNE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız