HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ekim 2018 Çarşamba Saat: 08:57

ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI

Ordu’nun Kumru ilçesinde Eylül ayı içerisinde yapılan operasyonlarda 18 bin 400 gram kubar esrar ve 20 kök kenevir bitkisi ele geçirilmesiyle ilgili 6 kişi yakalandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İl Jandarma Komutanlığınca yap
ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI

Ordu’nun Kumru ilçesinde Eylül ayı içerisinde yapılan operasyonlarda 18 bin 400 gram kubar esrar ve 20 kök kenevir bitkisi ele geçirilmesiyle ilgili 6 kişi yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Kumru ilçesinde, Eylül 2018 ayı içerisinde yakalanan 18.400 gram kubar esrar maddesi ile 20 kök kenevir bitkisinin yakalanması olayı ile ilgili yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde; olay ile ilgili ilişkisi olduğu tespit edilen 6 şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 17 adet av tüfeği fişeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 170 adet tabanca fişeği, 1 adet tabanca şarjörü ele geçirilmiştir.

Yakalanan şahıslardan 3’ü sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanmış olup,  2’si adli kontrol şartı, 1’i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardır. İlimizde her türlü suç ve suç unsurlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler : ZEHİR, TACİRLERİ, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız