HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2018 Perşembe Saat: 09:17

İTFAİYEDEN TEİAŞ’A YANGIN GÜVENLİK EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 10. Bölge Müdürlüğü personellerine Ordu ili trafo merkezlerine yönelik yangın güvenliği, güv
İTFAİYEDEN TEİAŞ’A YANGIN GÜVENLİK EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 10. Bölge Müdürlüğü personellerine Ordu ili trafo merkezlerine yönelik yangın güvenliği, güvenli yaşam semineri, tahliye ve söndürme eğitimleri verilirdi.

KATILIMCILAR YANGINA KARŞI BİLİNÇLENDİRİLDİ           

Afkom Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğüne bağlı itfaiye eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen seminer ve tatbikatlarda katılımcılara yangın esnasında alınması gereken önlemler ve yapılması gerekenler anlatıldı.  Eğitim sonunda gerçekleşen tatbikat ile tüm personele yangın söndürme maddelerinin doğru kullanımı, lpg yangınlarına nasıl müdahale edileceği gösterildi.

EĞİTİM PROGRAMLARI ARTARAK DEVAM EDECEK

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Eğitim ve Önleme Şube Müdürlüğü eğitmenleri, eğitim programlarının il genelinde ki tüm resmi kurumlarda devam edeceğini söyleyerek, “ Halkın günlük yaşamda yoğun olarak bulunduğu yerlerde kurum çalışanlarını yangın güvenliği yönünden bilgilendirip, güvenli yaşam düzeyinin en üst noktalara ulaştırılmasını hedefliyoruz.  2018 yılında beklenenin üzerinde bir talep ile karşılaştık. Kurum yetkilileri de bu konuya gayet hassas yaklaşarak her türlü kolaylığı sağlıyor. “Daha Güvenli Ordu” parolasıyla eğitim programlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız