HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ekim 2018 Cuma Saat: 09:11

ORDU’DA HUZUR OPERASYONU

Ordu’da huzur operasyonu düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığınca uygulanan huzur operasyonunda av, tüp, gıda ve gübre bayilerinde, alışveriş merkezleri ve çevreleri, kafe, kahvehane, park ve bahçelerde yayaların kontrolü ile umuma açık e
ORDU’DA HUZUR OPERASYONU

Ordu’da huzur operasyonu düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığınca uygulanan huzur operasyonunda av, tüp, gıda ve gübre bayilerinde, alışveriş merkezleri ve çevreleri, kafe, kahvehane, park ve bahçelerde yayaların kontrolü ile umuma açık eğlence yerlerinde ise aranan şahısların yakalanmasına yönelik Huzur ve Güven Uygulaması icra edildi.

Alınan bilgiye göre uygulama neticesinde; çeşitli suçlardan aranan (6) şahıs yakalandığı, (1) adet kurusıkı tabanca ele geçirildiği, (13) araca (1.404,00) TL para cezası uygulandığı, arama kaydı bulunan (2) araç yakalandığı, (6) araç ise trafikten men edildiği belirtildi.

Öte yandan 2018 yılı içerisinde yapılan huzur ve güven uygulamalarında bugüne kadar; çeşitli suçlardan aranan (118) şahıs yakalanmış, (4) adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş.

Bunun yanı sıra 276 araca (130.493,00) TL para cezası uygulanmış, arama kaydı bulunan (15) araç yakalanmış, (133) araç ise trafikten men edilmiş.

Diğer taraftan konuyla ilgili yapılan açıklamada ise; “Kamu düzen ve huzurunun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi maksadıyla huzur ve güven uygulamalarına devam edilmektedir” denildi.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, HUZUR, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız