HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Ekim 2018 Pazar Saat: 10:18

ÜTSO’dan “Uyanık olun, sahip çıkın” çağrısı

ÜTSO Başkanı İrfan Akar, oda üyeleriyle bir araya geldikleri ‘Sektörler Buluşması’ programında ekonomik krizi fırsata çevirenlere karşı üyelerine “Uyanık olun birbirinize sahip çıkın.” çağrısı yaptı.
ÜTSO’dan “Uyanık olun, sahip çıkın” çağrısı

ÜTSO Başkanı İrfan Akar, oda üyeleriyle bir araya geldikleri ‘Sektörler Buluşması’ programında ekonomik krizi fırsata çevirenlere karşı üyelerine “Uyanık olun birbirinize sahip çıkın.” çağrısı yaptı.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), sektör buluşmaları kapsamında 10. Meslek Gurubunda yer alan inşaatçılar ve emlakçıları ağırladı.

ÜTSO Başkanı İrfan Akar, programda yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğini, ekonomik krizi fırsata çevirenlere karşı üyelerine uyanık olmaları ve birbirlerine sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

-“Konut satışındaki durgunluk inşaat ve emlak sektörünü yordu”-

Ekonomik krize bağlı olarak inşaat ve emlak sektörünün durgun olduğunu belirten Akar, sıkıntılardan çıkış yollarının arayışı için biraya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Sektörlerimizdeki esnaflarımızın sorunlarını dile getirme ve karşılıklı istişare yapma adına sektör buluşmaları düzenliyoruz. Bugünde inşaat ve emlak sektörüyle bir aradayız. Ülkemiz ciddi bir kriz içerisinde. Krizden özellikle inşaat ve finans sektörü etkilendi. Konut satışındaki durgunluk inşaat ve emlak sektörünü yordu veya yoracaktır. Bir önceki toplantımızda bankacılarla bir araya geldik. Onlardan firmaları üzmemeleri ve üzerlerine gitmemeleri konusunda ricalarda bulunduk.”dedi.

Akar, inşaat ve emlak sektöründen, çevre il ve ilçelere açılarak o bölgedeki insanların emlak ve daire taleplerinin ilçemizden karşılamaları yönünde girişimde bulunmalarını istedi.

-“Birbirinize sahip çıkın”-

Esnaflara birbirlerine sahip çıkmaları çağrısı yapan Başkan İrfan Akar, “Ekonomik darboğazda olan ve sıkıntı yaşayan arkadaşlarınızın sıkıntılarını dillendirmeyiniz. Bu konuşmalardan bankalar tüyo alıp o arkadaşlara baskı uygulayabiliyor. Uyanık olun, birbirinize sahip çıkın.  Hiçbir arkadaşımızın adının çıkması doğru değil. Çünkü bir arkadaşımız satış yaparsa on kişiye faydası oluyor. Piyasada sıcak para dönüyor.” dedi.

-“ÜTSO hiçbir ticaret erbabının bilgisini bankalara vermez!”-

Başkan Akar’ın açıklaması üzerine toplantıya katılan bazı işadamları, konudan kendilerinin de haberleri olduğunu ifade ederek, “Bankacılarda Ticaret ve Sanayi Odasından bilgi aldıklarını söylüyorlar.” ifadesini kullanması üzerine Akar, şunları söyledi:

“ÜTSO, hiçbir ticaret erbabının bilgisini bankalara vermez. Ekonomik krizden dolayı tüm bankacılar sahada ve esnafların durumları hakkında bilgi topluyorlar. Bu konuda dikkatli olalım.”

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız