HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2018 Pazartesi Saat: 09:19

Vali Yavuz: Şehrimizin geleceğine güvenin

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ”Şehrimizin geleceğine güvenin. Şehrimiz hızla büyüyor, gelişiyor. Bu şehiri 5 yıl sonra hiç kimse tanıyamaz, hiç kimse tutamaz. Karadeniz bölgesinde en hızlı gelişen şehir Ordudur” dedi. Ordu Valisi Seddar
Vali Yavuz: Şehrimizin geleceğine güvenin

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ”Şehrimizin geleceğine güvenin. Şehrimiz hızla büyüyor, gelişiyor. Bu şehiri 5 yıl sonra hiç kimse tanıyamaz, hiç kimse tutamaz. Karadeniz bölgesinde en hızlı gelişen şehir Ordu'dur” dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 8. Ordu Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) tarafından düzenlenen ve belediye başkanları, STK temsilcileri, işadamları, bürokratlar ve basın mensuplarının yer aldığı kahvaltı programına katıldı.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Sizinle birlikte olmaktan, Ordu'da çalışmaktan ve aynı havayı teneffüs etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Nezaketin, zerafetin şehri olan  Ordu'da, bu şehrin yöneticileri olarak bizler de bu nezaketli ve zerafetli insanlara layık davranır, söz ve eylemlerimizle halkımızı iyi temsil eder, bu konuda daha gayreti oluruz” dedi.

“30 yıldır Türkiye'yi dolaştım. Böylesine nezaketli ve zerafetli toplumu az gördüğümü söyleyebilirim” diyen Vali Seddar Yavuz, ”Şehrimizin geleceğine güvenin. Şehrimiz hızla büyüyor, gelişiyor. Bu şehiri 5 yıl sonra hiç kimse tanıyamaz, hiç kimse tutamaz. Karadeniz bölgesinde en hızlı gelişen şehir Ordu'dur. Gayrimenkullerinizi elinizden çıkarmayın, bekleyin. Çünkü, bu şehrin değeri her geçen gün artacak. Şu anda gayrimenkul şirketlerinin yaptığı değerlendirmeye göre  en fazla değerlenen bölgelerden bir tanesi Ordu'dur. Şu anda 7 Milyar TL'lik yatırım devam ediyor.

Ordu'da yatırım problemi var diyemeyiz. Bitirmemiz gereken işlerimiz var. Onlar da hızla devam ediyor. Bittiğinde büyük bir nefes alacağız ve  gerçekten önemli işler başarmış olacağız. Birlik ve beraberliği, birlikte iş yapabilmeyi, biz demeyi öğrenmemiz gerekir.  Ben, ben, ben sözünün topluma hiçbir şey katmadığını, toplumu gerdiğini ve bir iş başarmadaki enerjimizi de yok ettiğini hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla biz diyebilmeyi öğrenmemiz gerekir” şeklinde konuştu.

Vali Yavuz, ”16-17 aydır sizinle beraberim ve Ordu'daki gelişimi görüyorum. Daha iyi olmamız lazım. İnşallah bu yeni dönemde bunları daha iyi hale getiririz. Bunu yapamadığımızda da sürekli maliyet ödeyen, sürekli sıkıntılarla karşı karşıya kalan bir toplum oluruz. Buradaki dernek başkanlarımıza, tüm Ordululara memleketlerine göstermiş oldukları bu ilgiye, alakaya ve sevgiye teşekkür etmek istiyorum.

Burada, memleket şuuru, duygusu yüksek. Bunu da çok önemsiyorum. O yüzden sizleri seviyoruz. Şehrimizin geleceğine güvenin. Bu şehir çok güzel noktalara gelecek hiç endişe etmeyin. Ama söylediğim gibi biraz hoşgörü, biraz organizasyon kapasitemizi arttırmak, fazla alınganlık göstermemek, önemli bir şeydir. Bizim amacımız sorun üretmek değil, sorun çözmektir” diyerek konuşmasını tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise yaptığı konuşmada, "Ordu Günleri ile ilgili yapılan çalışmalarda  emeği  geçen herkesi tebrik ediyorum. İstanbul'da Ordulularla bir arada olmak güzel ancak hem Sayın Valim, hem de bizler kısa süre önce siz kıymetli dostlarımızın hizmetkarı olmak üzere üzerimize aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz.

Sayın Valim başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte bu şehri birlikte yönetiyorsak ve bu şehre birlikte katkı sunuyorsak, bizim ayrımız, gayrımız olmaz. Bunu başarmak için de hepimize özel görev ve önem düşüyor. Bu önemi verecek, bu gayreti ortaya koyacak ve tüm alanlarda talep edilen herşeyi çözme noktasında gereken gayreti göstereceğimizi de bilmenizi isteriz. Bu kahvaltıdan çıkan sonuç bize yeni ufuk çizmek zorunda. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Ordu Günlerinin bu sene sekizincisinin  yapıldığını söyleyen Ordu Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Sezer Turan, ”Sizlerin katılımıyla bunu gerçekleştiriyoruz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımıza, 19 ilçe belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluş temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Düzenlediğimiz bu kahvaltı programında biraraya gelelim, sohbet edelim istedik” dedi ve Ordu Günleri kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF) Genel Başkanı Celalettin Dervişoğlu da yaptığı konuşmada  “Bir arada olmak, işadamlarımızla, sanatçı kardeşlerimizle ve ORDEF yönetim kurulu ile her Cuma günü mutat olarak bu sabah kahvaltılarını düzenliyoruz. Sizleri burada ağırlamaktan, 4 gün boyunca sizlerle birarada olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Ordu'da yapılan ve yapılacak olan çalışmaları konuşalım istiyoruz. Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız  Ordu'da yapılan çalışmalardan, gelişmelerden, projelerden bizlere bahsedecekler. Bizlerde istifade edelim istiyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Vali, Yavuz:, Şehrimizin, geleceğine, güvenin

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız