HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2018 Cuma Saat: 10:09

İLKÜVEZ YOLUNDA SONA DOĞRU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahalle yolunda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Toplam uzunluğu 11 km olan yolda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Tekintaş, 10 gün iç
İLKÜVEZ YOLUNDA SONA DOĞRU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahalle yolunda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Toplam uzunluğu 11 km olan yolda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Tekintaş, 10 gün içerisinde genişletme, sanat yapısı imalatı ve altyapı çalışmasının tamamlanacağını ve ardından asfalt çalışmasına başlanacağını söyledi.

 11 KM’LİK GÜZERGÂHTA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRDÜRÜLÜYOR

 Akpınar ve Salman üzerinden Akkuş’a ulaşımı kolaylaştıracak İlküvez yolu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Engin Tekintaş, “Geniş bir havzada, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bölgede, Akpınar ve Salman üzerinden Akkuş’a ulaşımı sağlamak için kullanılan bu yol üzerinde sürdürülen çalışmalarda ekiplerimize başarılar diliyorum.

Hem Çaybaşı Belediyemiz hem de Büyükşehir Belediyemiz burada örnek bir çalışma yürütüyor. Ulaşım Dairesi ekiplerimiz 11 km’lik hattın tamamında genişletme, duvar imalatı, altyapı çalışmasında sona yaklaştı. Bir hafta ya da on gün içerisinde burası tamamlanmış olacak. Ardından asfalt çalışmasıyla bölgemizi konforlu ulaşıma kavuşturacağız” dedi.

 BAŞKAN TEKİNTAŞ “HALKIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

 Çaybaşı halkına gösterdiği destekten dolayı teşekkür eden ve bu güvene layık olmak için daha çok çalışacaklarını belirten Başkan Tekintaş, “Çaybaşı ilçemizin desteğini ve güvenini hep hissettik. Bizlerde bu desteğe layık olmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hem düzenli depolama tesisimizin hızla hizmete girmesini sağlamak hem de İlküvez Göleti’nin de içerisinde bulunduğu bu bölgeyi konforlu ulaşıma kavuşturmak için çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : İLKÜVEZ, YOLUNDA, SONA, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız