HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2018 Cuma Saat: 10:14

OBB, SU FİYATLARINDA İNDİRİM KARARI ALDI

MÜJDEYİ MECLİSTE BAŞKAN TEKİNTAŞ VERDİ:
OBB, SU FİYATLARINDA İNDİRİM KARARI ALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ekim 2018 meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Engin Tekintaş’ın başkanlığında toplanan meclis, gündem maddelerinin yanı sıra meclis 1. Başkan vekili seçimini ve 13-24 Eylül tarihleri arasında yapılan meclis olağan genel kurul kararlarını onayladı.

Toplantıda yapılan gizli oylama ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı 1. Başkan vekilliğine Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan getirildi.

Meclis gündem maddelerine geçmeden önce konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 1 Kasım’dan geçerli olmak üzere su fiyatlarında indirime gideceklerinin müjdesini verdi.

Başkan Tekintaş; “Milletimizin beklentisine tek tek cevap vermeye çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Su fiyatında indirim kararı aldık. 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle geçerli olmak üzere yüzde 10 indirim yaptık. Bu fiyatla 2 yıl önceki su fiyat tarifesine dönmüş oluyoruz. Tüm hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Rabbim birliğimizi daim eylesin” dedi.

ORDU ULUSAL 1.KİTAP FUARI AÇILIYOR

Ordu Ulusal 1.Kitap Fuarı 12 Ekim Cuma günü (Bugün) açılacağını anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 12-21 Ekim tarihleri arasında Tayfun Gürsoy Parkı’nda gerçekleştirilecek olan Ordu Ulusal 1.Kitap Fuarı’na tüm Orduluları davet etti.

“HER KİTAP BİR ŞEHİRDİR”

Aydınlık nesillerin kitap okuyarak yetiştirileceğini belirten Başkan Tekintaş, “Her kitap bir şehirdir diyerek, bu organizasyonla Ordu’nun her anlamda gelişmesini, kitap sevgisini yaymayı ve gençlere okuma alışkanlığı kazandırılmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB ve Altınordu Belediyesinin ortaklığıyla 12 Ekim Cuma günü saat 14.00’da Ordu Ulusal 1.Kitap Fuarı’nın açılışını gerçekleştireceğiz. Tayfun Gürsoy Parkı’nda düzenlenecek olan Ordu Ulusal 1.Kitap Fuarı’na tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

77 STAND 130 YAYINEVİ YER ALACAK

Fuara 130 yayınevi ve 100’ü aşkın yazarın katılacağını belirten Başkan Engin Tekintaş, “Kentimizde ilkini gerçekleştireceğimiz Kitap Fuarı her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. 77 standa 130 yayınevi ve 100’ü aşkın yazar organizasyon kapsamında kitapseverlerle buluşacak. Bunun yanı sıra Türkiye’nin önemli yazarlarının da yer alacağı fuarda gerçekleştirilecek olan söyleşilerle vatandaşlarımız hem okuma alışkanlığı kazanacak hem de unutulmaz anlar yaşayacak” şeklinde konuştu.

Toplantıda CHP’li meclis üyelerinin meclise sunduğu önerileri de not alan Başkan Tekintaş, “Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Ayrımız gayrımız olmadan bütün sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Talep ve beklentilerimizi de yine aynı şekilde çözüme kavuşturacağız” dedi.

CHP Meclis Üyesi Hasan Karamustafaoğlu ise meclise, bugün başlayacak olan kitap fuarında Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı olduğu iddia edilen yazar Süleyman Özışık’ın katılmaması, öğrenci yurt sorunları, OBKT’ye genel sanat yönetmeni ataması, personellerin banka promosyonları ve maaş artırımı, bayram ikramiyeleri ve kırtasiye giderleri hakkında önerilerde bulunmuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : OBB, SU, FİYATLARINDA, İNDİRİM, KARARI, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız