HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2018 Cuma Saat: 10:23

YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yapraklı, Küçükkoç, Yenipazar, Duayeri ve Yalıköy mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge şefliği tarafından Yapraklı mahallesi
YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Yapraklı, Küçükkoç, Yenipazar, Duayeri ve Yalıköy mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge şefliği tarafından Yapraklı mahallesi ile Büyük Sanayi Sitesi bağlantısında bir günlük çalışma ile 2 kilometre çakıllama ve reglaj çalışması yapıldı.  Duayeri mahallesinde ise 2 kilometre çakıllama ve reglaj çalışması ile yol iyileştirme çalışması yapıldı. Burada hava şartlarının iyileşmesi ile bir gün daha çalışma yapılacağı belirtildi. Küçükkoç mahallesi Cansızoğlu mevki ve Aşağı mahalle mevkiinde 2 gün süren çalışma ile yol iyileştirilmesi yapıldı.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği tarafından ise Yenipazar mahallesi muhtarı ve vatandaşların talebi üzerine eski yılarda açılmış olup zamanla kullanılamaz hale gelen Kırkgelin-Çerkezler mevki bağlantısında yol iyileştirme çalışması başlatıldı. Ekipler burada genişletme çalışması yapacak ve Bolaman mahallesi Arif Özkan Caddesinden çıkacak olan asfalt malzemesi ile yolu stablize olarak iyileştirilmesini tamamlayacak.

Anahtar Kelimeler : YOL, DÜZENLEME, ÇALIŞMALARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız