HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ekim 2018 Cuma Saat: 10:32

ORYANTİRİNG YARIŞLARI BAŞLIYOR

2018-2019 Oryantiring Sezonu 13-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Tokat Niksar Çamiçi yaylasında yapılacak olan yarışlar ile başlıyor. İlimizi 16-21 yaş arası kategorilerde temsil edecek olan Oryantiring Ordusu Spor Kulübü yaptığı antrenman
ORYANTİRİNG YARIŞLARI BAŞLIYOR

2018-2019 Oryantiring Sezonu 13-14 Ekim 2018 tarihleri arasında Tokat Niksar Çamiçi yaylasında yapılacak olan yarışlar ile başlıyor. İlimizi 16-21 yaş arası kategorilerde temsil edecek olan Oryantiring Ordusu Spor Kulübü yaptığı antrenmanlarla sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yarışma öncesi görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Ayhan Çalış; sporcuların antrenörleri eşliğinde hazırlıklarına yaklaşık 2 aydır devam ettiklerini ve yarışmaya tam olarak hazır olduklarını belirtti. Sezonun ilk yarışı olması nedeniyle Niksar Çamiçi yaylasında yapılacak yarışlara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ayhan ÇALIŞ; sporcuların ellerinden gelenin en iyisini yaparak madalyalarla geri döneceklerine inandıklarını belirtti.

Yoğun bir antrenman temposu ile yarışlara hazırlandıklarını belirten 16 Yaş kategorisi sporcularından Rumeysa Özcan; geçen sene elde ettikleri başarıları daha da geliştirerek bu seneki hedeflerinin takım halinde Türkiye Şampiyonluğu olduğunu ifade ederken kendisi içinde hedefinin Milli Takımda yer almak olduğunu belirtti.

Yine antrenman sırasında görüşlerini aldığımız 16 Yaş takım sporcularından Dilek Bilgin, Özüm Güneş Bayramoğlu ve Zeynep Uzun’da sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ve bu amaçla yaz dönemini yoğun antrenmanlarla geçirdiklerini ifade ettiler. Sporcularımız Niksar’dan madalyalarla dönerek ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler. Yaptıkları son antrenman ile yarış gününü beklemeyen başlayan Oryantiring Ordusu Spor Kulübü kafilesi Cumartesi sabahı yarışmanın yapılacağı Tokat Niksar Çamiçi Yaylasına hareket edecek.

Anahtar Kelimeler : ORYANTİRİNG, YARIŞLARI, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız