HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 08:57

“ŞEHİT AİLELERİMİZ, BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR”

Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin huzuru için seve seve canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin geride bıraktığı kutsal emanetleri olan ailelerine ayrı bir önem ve değer veren Vali Seddar Yavuz, bu hassasiyetini her fırsatta gösteri
“ŞEHİT AİLELERİMİZ, BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR”

Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin huzuru için seve seve canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin geride bıraktığı kutsal emanetleri olan ailelerine ayrı bir önem ve değer veren Vali Seddar Yavuz, bu hassasiyetini her fırsatta gösteriyor.

 

17.02.1995 tarihinde Batman’ın Sason ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen J.Uzm.Çvş. Cemalettin Aksoy’un, Altınordu ilçesine bağlı Bayramlı Mahallesinde yaşayan annesi Gülsüm Aksoy’un(80), Medicalpark Ordu Hastanesi yoğun bakım servisinde yattığını, aynı mahallede yaşayan Levent Akkoç isimli komşusunun Valiliğin sosyal medya hesaplarından bildirmesi üzerine şehit annesini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

 

Şehit annesi Gülsüm Aksoy’un durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Seddar Yavuz, Gülsüm Aksoy’un oğlu Cihan Aksoy ve kızı Münevver Kepez’e de geçmiş olsun ve acil şifa dileğinde bulundu.

 

Şehit ailelerinin çok değerli ve kıymetli olduğunu, Şehit annesi Gülsüm Aksoy’un tedavi haberini alır almaz hastanede ziyaret etmek istediğini ifade eden Vali Seddar Yavuz, “Şehit ailelerimiz, bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Onlara hak ettikleri değeri ve saygıyı her fırsatta göstermeye gayret ediyoruz. Gülsüm teyzemizin hastanede tedavi edildiğini sosyal medya yoluyla öğrendiğimde vakit kaybetmeden hastaneye gelerek, geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve durumu hakkında bilgi almak istedim. Şehit annemiz, yoğun bakım servisinde tedavi görüyor. Rabbim şifasını versin inşallah. Evlatları ile görüştüm. Onlara geçmiş olsun dileğimizi ifade ettik. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu söyledim” dedi.

 

Şehit annesi Gülsüm Aksoy’un oğlu Cihan Aksoy ve kızı Münevver Kepez de, “Sayın Valimizin annemizi ziyaret edeceğini duyunca çok şaşırdık. Çünkü, biz annemizin rahatsızlığını kimseye söylememiştik. Acaba Sayın Valimiz nereden duydu diye düşündük. Sonra bir komşumuzun sosyal medya yoluyla Vali beye durumu bildirdiğini öğrendik. Sayın Valimizin buraya kadar gelerek, annemizi ziyaret etmesi, bizleri gerçekten onure etti. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştular.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız