HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2018 Pazar Saat: 15:09

ESKİYEN PARKE YOLLARIN YENİLENMESİ DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önceden parke yapılan ancak yıllar sonra bozulan parke yolların yenilenme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Muharrem Aktepe şehir içerisinde imarlı alanlar bir ç
ESKİYEN PARKE YOLLARIN YENİLENMESİ DEVAM EDİYOR

 

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önceden parke yapılan ancak yıllar sonra bozulan parke yolların yenilenme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Muharrem Aktepe şehir içerisinde imarlı alanlar bir çok caddede eski yıllarda yapılan parkeli yolların eskimesi üzerine yenileme çalışması yaptıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sakarya mahallesi Fuzuli sokak, Ocak Sokak, Emek sokak, Kekik sokak, Çayır sokak ve Çimen sokak ta 2 hafta önce başlanılan parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor. Bu sokaklarda yapılan parke yol çalışmalarının hava şartları da göz önünde bulundurularak bir hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Fuzuli sokakta 693 metrekare, Ocak Sokakta 493 metrekare, Emek sokakta 572 metrekare, Kekik sokakta 571 metrekare, Çayır sokakta 668 metrekare ve Çimen sokakta 781 metrekare parkeli yol yapılacağı ifade edildi.

Diğer yandan Evkaf mahallesi Gül ve Tombul sokakta bir süredir devam eden parke yol çalışması sona erdi

ARİF ÖZKAN CADDESİ YENİLENİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer yandan Güvercinlik mahallesinde halk tarafından eski yol olarak bilinen Arif Özkan Caddesinde muhtar Hami Gülboy ve mahalle halkının talebi üzerine sıcak asfalt çalışması başladı. Arif Özkan caddesinde şuanda zayıf zemin kazı çalışması yapılıyor. Zayıf zemin kazısının ardından burada sıcak asfalt çalışması yapılacak ve bu sıcak asfalt çalışmasının Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler : ESKİYEN, PARKE, YOLLARIN, YENİLENMESİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız