HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2018 Pazar Saat: 15:11

“BAŞARI EKİP İŞİDİR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı İl Başkanı Av.Uğur Çelenk Başkanlığında yapıldı. Parti İl Binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Av.Uğur Çelenk , İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakm
“BAŞARI EKİP İŞİDİR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı İl Başkanı Av.Uğur Çelenk Başkanlığında yapıldı. Parti İl Binasında yapılan toplantıya İl Başkanı Av.Uğur Çelenk , İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakmak,Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Grup Başkan Vekili Salih Çelebi, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.

İl Başkanı Av.Uğur Çelenk Konuşmasında , Büyükşehir Belediyesinde bir istifa süreci yaşandığını belirterek bu sürecin sonunda ise , Büyükşehir Belediye Başkanlığına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın seçildiğini ifade ederek, bugünde ilk grup toplantısını yapıyoruz dedi. Başkan Çelenk buradan bir kez daha , bu teşkilatın her kademesinde emeği olan , Engin Tekintaş başkanıma yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum . Bundan sonra ki görevinde başarılar diliyorum dedi. Başkan Çelenk , başarılar tek başına olmamaktadır , nasıl ki, Enver beyin yaptığı işler ekip olarak hepimize mal olduysa, Engin başkanımızın da yaptıkları hepimizin yani bu ekibin başarısı olacaktır. Onun için can hıraş birbirimize kenetlenerek çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz dedi.

Başkan Çelenk, sosyal medya trollerinin partiye verdiği zarara dikkat çekerek ,yaşadığımız bu süreçler üzerinden birileri hem AK PARTİ ailesini, hemde Ordu‘yu yıpratmaya çalışmaktadırlar. Gazetelere aslı astarı olmayan haberler servis edilmektedir diyerek , bize Genel Merkez’de bir irade, ol dedi ,olduk. Aynı irade bize başka bir şey der onu da gocunmadan seve, seve ,başımız dik ,alnımız AK bir şekilde yaparız ifadesini kullandı. Başkan Çelenk , kendilerini AK PARTİ ‘li, parti üyesi veya teşkilat içinden biriymiş gibi lanse eden ucuz politik çıkar peşinde koşan zavallı adamlar , mevcut yöneticiler üzerinden,AK PARTİ’yı yıprattıklarını zannetmektedirler . Benim tek üzüntüm budur . ucuz politikaya soyunan sosyal medya trollerine tavsiyem , bu ucuz , aşağılık politikalarınızı , teşkilatlar üzerinden yapmayın diyerek , bu ucuz politik kahramanlıkların ulusal bazda 7 Haziran seçimlerinde yaşandığını , 7 Haziran 2015 seçim döneminde ,adaylar üzerinde aslı olmayan hukuki dayanaktan yoksun laflar , iddialar ve iftiralar atıldı ama gördük ki , parti zarar gördü ,Liderimiz üzüldü , oysa hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi su alırsa hepimiz zararlı çıkarız ifadesini kullandı.
Toplantıda, gündem maddelerini üyelere okudu , İl Başkanı Av. Uğur Çelenk ‘konuşmasından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş söz aldı çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi .

 

Anahtar Kelimeler : “BAŞARI, EKİP, İŞİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız