HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ekim 2018 Çarşamba Saat: 09:19

ORDU’DA ASAYİŞ GÖZ DOLDURUYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdikleri kontrol ve denetimlerle göz doldurmaya devam ediyor. Özellikle uyuşturucu ile mücadelenin yanı sıra huzur ve trafik güvenliği kapsamında da etkinliğini sürdür
ORDU’DA ASAYİŞ GÖZ DOLDURUYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdikleri kontrol ve denetimlerle göz doldurmaya devam ediyor. Özellikle uyuşturucu ile mücadelenin yanı sıra huzur ve trafik güvenliği kapsamında da etkinliğini sürdüren emniyet ve jandarmada kontrol ve denetimlerin aralıksız süreceği de alınan bilgiler arasında yer aldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, Ordu il merkezinde bir hafta içerisinde, 24 saat esasına göre, gündüz 08.00-19.00 saatleri arasında 6 ekip, gece 19.00-08.00 saatleri arasında 4 ekip olmak üzere 1 hafta süreyle kontrol ve denetimlere hız verildi.

Yapılan kontrol ve denetimler neticesinde; Yaya kaldırımlarına park eden ve park yasağını ihlal eden toplam 177 araç sürücüsüne 19 bin 116 TL idari para cezası uygulandı.

Bu arada yaya kaldırımlarına park eden ve park yasağını ihlal edenlere yönelik kontrol ve denetimler artırılarak devam ettirileceği kaydedild.

Öte yandan İl Jandarma Komutanlığınca, 13 Ekim 2018 günü il genelinde “Huzur Güven Uygulaması” ve “Trafik Güvenliği Denetimi” faaliyetleri icra edildi.

Yapılan “Huzur Güven Uygulaması”nda; 2 bin 212 şahsın sorgulaması yapılmış olup, çeşitli suçlardan aranan 32 şahısın yakalandığı belirtildi.

Yakalanan şahıslardan 9’unun tutuklandığı, Aynı uygulamada, 1.314 araç kontrol edilmiş olup, 18 araca 3.466 TL cezai işlem uygulanarak, 18 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

Diğer taraftan yapılan “Trafik Güvenliği Denetimi”nde; çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı. Aynı uygulamada, 532 araç kontrol edilmiş olup, 48 araca 30.917 TL cezai işlem uygulanarak 16 araçta trafikten men edildi.

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada ise; “Kamu düzeni ve huzurunun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi maksadıyla yapılan huzur ve güven uygulamalarına devam edilecektir” denildi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, ASAYİŞ, GÖZ, DOLDURUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız