HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 11:18

VALİ YAVUZ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Valisi Seddar Yavuz Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, Devleti
VALİ YAVUZ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Valisi Seddar Yavuz Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, Devletimizin en ücra noktadaki kurumsal temsilciliğidir.

 

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde, Devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla Devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

 

Kalkınan ve sürekli büyüyen ülkemizin, hedeflerine birlik ve beraberlik içerisinde ulaşabilmesi için mahallemizden büyükşehirlerimize kadar Devletimizin tüm birimlerinin uyum ve işbirliğiyle hareket ettiklerini; muhtarlarımızın bu istikamette halkın içinde gelen kişiler olarak katkı sağladıklarını müşahede etmekteyiz.

 

Nasıl ki vücudun organları beyinle aynı istikamette olmazsa düzenden ve ahenkten bahsedemeyiz, aynı şekilde en küçük idari birimlerimizin, köylerimizin, mahallelerimizin istikametiyle ülkenin istikameti aynı yönde olmazsa; sağlıklı ve istikrarlı bir büyüme gerçekleştirilemez. Evde, köyde, mahallede demokrasi kültürü ne kadar güçlenirse, ülkenin tamamında da bu kültür gelişir, güçlenir, standartları o kadar yükselir.

 

Vatandaşın derdiyle dertlenen, halkın tercihiyle, seçimiyle iş başına gelmiş tüm muhtarlarımızın kendilerine ve ailelerine sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ, MUHTARLAR, GÜNÜNÜ, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız