HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ekim 2018 Pazar Saat: 13:15

YENİ DÖNEMDE 26 GRUPTA 502 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Ünye Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tekintaş, Ünye’de yeni eğitim öğretim yılında 26 grupta 502 ki
YENİ DÖNEMDE 26 GRUPTA 502 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Ünye Şubesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tekintaş, Ünye’de yeni eğitim öğretim yılında 26 grupta 502 kişinin ORMEK bünyesinde yer alan kurslara kayıt yaptırdığını söyledi.

ORMEK’in, Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlayışının faaliyetlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Her yaştan insanın başvurduğu, vatandaşların bilgi ve beceri kazanmalarını sağlayan ORMEK kurslarımız yoğun ilgi görüyor.

Bu kapsamda Ünye ilçemizde bulunan meslek edindirme kurslarımız da önemli bir yere sahip. Burada ev hanımları, emekliler, gençler gibi her kesime hitap eden kurslar veriliyor. Kursiyerlerimiz burada aldıkları eğitimler ile evde, işte ve günlük hayatta kullanabilecekleri yararlı bilgiler ediniyorlar” şeklinde konuştu.

Ünye’de 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde 502 kişinin ORMEK bünyesindeki kurslara kayıt yaptırdığını belirten Başkan Tekintaş, “5 yıla yakın süredir ORMEK bünyesindeki kurslarımız devam ediyor. Kurslar kapsamında Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçemizde her yıl 10 binin üzerinde kardeşimize mesleki eğitim veriliyor.

Kursiyerlerimize bedelsiz ve sertifikalı olarak verilen kurslarımız onların geleceğe hazırlanmasında da faydalı oluyor. ORMEK bünyesinde eğitim veren tüm öğretmenlerimiz de büyük bir özveri ile görev yapıyorlar. Eğitim kadromuz hem bilgiyi paylaşıyor hem de kursiyerlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyorlar” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : YENİ, DÖNEMDE, 26, GRUPTA, 502, KİŞİ, KAYIT, YAPTIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız