HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:23

Enflasyonla Mücadeleye destek sürüyor

Hükümet tarafından uygulamaya konulan “Enflasyonla Mücadele Programı”na TOBB bünyesindeki oda ve borsalarla birlikte destek veriyor. Mücadelenin başarılı olması için Doğu Karadeniz’de oluşturulacak platformla ilgili olarak  TOBB Yöne
Enflasyonla Mücadeleye destek sürüyor

Hükümet tarafından uygulamaya konulan “Enflasyonla Mücadele Programı”na TOBB bünyesindeki oda ve borsalarla birlikte destek veriyor.

Mücadelenin başarılı olması için Doğu Karadeniz’de oluşturulacak platformla ilgili olarak  TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile bir araya geldi.

Oda ve borsalarda, başta enflasyonla mücadele olmak üzere,  bundan sonraki süreçte harcamalarda da tasarrufa gidilmesi yönünde görüş birliğine varan başkanlar “Ciddi anlamda bir mücadele veriyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu krizin içinden çıkacağız.” diye görüş bildirdiler.

Bölgeyle ilgili bir proje düşündüklerini dile getiren TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Karamehmetoğlu bazen tek ses olmanın yarar getireceğine vurgu yaparak şöyle konuştu:

“ Trabzon her zaman kendi işini çözer. Rize de öyle. Ama bazen tek ses olmak, birlikte hareket etmek gerekiyor. Bunun için Doğu Karadeniz olarak aramızda bir güç birliği oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum. Stratejik öneme sahip olan projelerde ortak akıl yürütmeliyiz. Bölge olarak güçlü olmak zorundayız. Bunun için önümüzdeki ay içerisinde bir toplantı yapmayı öneriyorum. Bu birlikteliğin içinde Trabzon’un yanı sıra Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun ve Ordu da olacak. Toplantılarda bu 6 il yeri geldiğinde fındığın, yeri geldiğinde de çayın, dahası tüm ekonomik ve sosyal çalışmaların temsilcisi olacak. “

Eyyüp Ergan da, Karamehmetoğlu’nun önerisini doğru ve gerçekleştirilmesi gereken birliktelik olarak gördüklerini belirterek “Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bölgemiz için, Trabzon için yararlı olacak her projenin altına gözümüz kapalı imza atarız” dedi.

Anahtar Kelimeler : Enflasyonla, Mücadeleye, destek, sürüyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız