HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Kasım 2018 Çarşamba Saat: 08:14

ŞAHİN: DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

  Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin,
ŞAHİN: DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına destek veren üye firmalarımızı ziyaret etti.

 

Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye destek veren üye firmaları gezen Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin; “Fiyat istikrarı makroekonominin durumunu yansıtan en önemli göstergelerden biridir. Türkiye 2002’den sonra mali ve siyasi istikrarla birlikte fiyat istikrarı konusunda da çarpıcı bir iyileşme elde etmiş, enflasyonun tek haneli seviyelere düşmesi sağlanmıştır. Son dönemde döviz kurlarında yaşanan olağandışı hareketlerin de etkisiyle enflasyon oranı yeniden çift haneler çıkmıştır. Ancak enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir diyerek çıktığımız bu yolda birçok firmamız desteğini esirgemeyerek, Enflasyonla Topyekün Mücadelede ben de varım diyerek, devletin yanında durduğunu belirtti.

 

Başkan Şahin; “İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreci üyelerimizle birlikte mutlaka atlatacağız. Sağlıklı ekonomik büyümenin önündeki engellerden biri olan enflasyonla mücadelenin tüm yönüyle yapılması gerekiyor. TOBB'la beraber, Odamız ve üyelerimiz ile enflasyonla mücadelemizi sürdürüyoruz. Ordu’da bu kampanyaya katılım sağlayan üyelerimizin sayısı giderek artıyor. Bundan sonra da artacağını umuyoruz. Eğer firmalarımız Enflasyonla Topyekûn Mücadele kampanyası hakkında bilgi almak isterse, odamızdan rahatlıkla gerekli bilgiyi alabilirler. Ben Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye destek veren tüm firmalarımıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, DEVLETİMİZİN, YANINDAYIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız