HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Kasım 2018 Çarşamba Saat: 09:53

ARPACIOĞLU: HİZMETLERİME KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM

Eski Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu hizmetlerine kaldığı yerden devam etmek için Ak Parti’den belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Ahmet Arpacıoğlu görevde olduğu süre boyunca Ünye’nin birçok ihtiyacını
ARPACIOĞLU: HİZMETLERİME KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM

Eski Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu hizmetlerine kaldığı yerden devam etmek için Ak Parti’den belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Ahmet Arpacıoğlu görevde olduğu süre boyunca Ünye’nin birçok ihtiyacını çözdüğünü Ünye Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen başvurunun ardından Arpacıoğlu, Ünye Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu.

Ahmet Arpacıoğlu’nun resmi başvurusunda konuşma yapan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı şunları söyledi; “Bugün burada teşkilatımıza aday adaylığını açıklamak üzere gelmiş olan Ahmet Arpacıoğlu Bey’e hoşgeldiniz diyerek saygılarımı sunuyorum. Bugün Ak Parti’de mutlulukları hep birlikte yaşıyoruz.

Aday adayı arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte güzel süreçler yaşıyoruz. Allah aday adayı olacak arkadaşlarımıza hayırlı ise bu işi nasip etsin. Aday adaylığı olarak başlanılan bu süreçte adaylık ve daha sonra da yerel yönetimler seçimi olacak. Aday açıklandığında da hep birlikte adayımıza destek vererek seçimlere girip Ünyemize güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Görevde kaldığı süre boyunca birçok hizmet yaptığını ve bunlara devam etmek istediğini ifade eden Ünye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arpacıoğlu şunları söyledi;

Ünye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arpacıoğlu: “Bugün Ak Partimizin 2023-2071 hedefine giden yolda bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de adaylık müracaatları süreci işlemeye başladı. Bizde bu uğurda yola çıkmış, içinde Ünye’ye hizmet sevdası olan adaylık müracaatı yapan aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve 2 gün önce yaşanan olay sonucunda şehit olan şehitlerimize Allah’tan rağmen, gazilerimize de şifalar diliyorum.

Ünye’nin Acil İhtiyaçlarını Çözmüştük

Bizler Ünye’ye hizmet etme fırsatı bulmuş ve Ünye’de 10 yıl hizmet etmeye çalışmış, Ünyelilerle beraber bu mücadeleyi vermiş bir arkadaşınızım. Ünye’nin 50 yıllık su ihtiyacını karşılamış, doğu-batı arıtma tesisleriyle Ünye’nin turizmine ciddi katkı sağlamış, toptancı halini geçilemeyen bir alandan ferah bir alana çevirmiş, otogarıyla, itfaiye binasıyla, içme suyu arıtma tesisleriyle, meydanıyla, Atatürk Parkıyla birçok sahada Ünye’nin çok acil ihtiyaçlarını sizlerle beraber çözme fırsatı bulmuştuk.

Ünye’ye 120 Dönüm Yer Kazandırdım

Allah’a hamd ve vatandaşlarımızdan Allah razı olsun ki bizlere fırsat verdiler ve bizde kendimizi hep onların yanında hissettik. İnşallah halk uygun görürse bu güzel Ünye’ye yaptıklarımıza ilave olarak hizmet etmek arzusuyla bir kez daha aranızdayım. Ünye’nin önümüzdeki dönem çok acil yapılması gereken konulardan birisi Akkuş-Niksar Caddesi’ni rahatlatmaktır. Ben belediye başkanlığım döneminde Tabakhane Deresi’nin bir tarafında 37 binayı kamulaştırdım ve Ünye’ye yaklaşık o dönemde yaklaşık 10 milyon dolarlık kamulaştırma bedeli ödedim. Ünye’ye 120 dönüm yer kazandırdım.

Akkuş-Niksar Yolunu Trafiğe Kapatıp Tramvar Yolu Yapacağız. Ünye’de çok acil yapılması gereken meselelerden birisi trafiktir. Akkuş-Niksar caddesinin alternatif yolunu nasip olursa bir tarafını yaptığımız gibi diğer tarafını da kamulaştırıp hizmete açıp orayı rahatlatacağız. Allah izin verirse bu caddeyi trafiğe kapatıp tramvay yolu yapmak istiyoruz. Ünye’nin meselelerinin neler olduğunu biliyorum. Ünye’de gitmediğim köy, mahalle kalmamıştır. İnşallah önümüzdeki dönemde de ilk günkü aşkla hizmet vermeye devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar halka hizmeti Hakka hizmet gibi yapmaya çalıştık.” diyerek sözlerini tamamladı. Ve bu hizmetlerine devam etmek istediğini ifade etti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız