HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2018 Cuma Saat: 10:14

ORDU’DA HUZUR OPERASYONU

Kamu düzen ve huzurunun sağlanması amacıyla Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kamu düzen ve huzurunun devamı için “Güven ve Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi. Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada yapılan uygulama sonrası a
ORDU’DA HUZUR OPERASYONU

Kamu düzen ve huzurunun sağlanması amacıyla Ordu İl Jandarma Komutanlığınca kamu düzen ve huzurunun devamı için “Güven ve Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada yapılan uygulama sonrası aranan (14) şahısın yakalandığı, (1.609) araç kontrol edildiği, (37) araca (20.626,00) TL cezai işlem uygulanarak (9) araç trafikten men edildiği, (1) ruhsatsız tabanca, (14) kurusıkı tabanca ve (73) ruhsatsız av tüfeğinin de ele geçirildiği belirtildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma sorumluluk bölgesinde; av bayileri, silah satış yerleri ve imalathanelerinde; aranan şahısların yakalanması için yol kontrol ve arama uygulamasına yönelik “Güven ve Huzur Uygulaması” icra edildi.

Bu arada yapılan açıklamada 2018 yılı içerisinde bugüne kadar icra edilen Güven ve Huzur Uygulamaları sonucunda; 59.012 şahsın sorgulandığı, çeşitli suçlardan aranan 190 şahsın ise yakalandığı bildirildi.

Yirmi bin 986 aracın kontrol edildiği uygulamada arama kaydı bulunan 20 aracın yakalandığı 462 araca 214.209 TL cezai uygulanırken, 207 araç trafikten men edildi.

Ayrıca yapılan kontrollerde 3 ruhsatsız tabanca, 17 kurusıkı tabanca, 78 ruhsatsız av tüfeği, 14 adet fişek ve 113 gr kubar esrar da ele geçirildi.

Bu arada kamu düzen ve huzurunun devamı, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi maksadıyla güven ve huzur uygulamalarına devam edileceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, HUZUR, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız