HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2018 Cuma Saat: 10:15

YAYLA: KENETLENİRSEK BAŞARIRIZ

Şarkiye mahallesi muhtar adayı Emre Yayla şarkiye mahallesi sakinlerine önemli mesajlar verdi. Zorlukları yenmek ve mahallesine daha güzel ve anlamlı hizmetler yapmak amacıyla yola çıktığını belirten Yayla “Bunu birlikte kenetlenirsek baş
YAYLA: KENETLENİRSEK BAŞARIRIZ

Şarkiye mahallesi muhtar adayı Emre Yayla şarkiye mahallesi sakinlerine önemli mesajlar verdi. Zorlukları yenmek ve mahallesine daha güzel ve anlamlı hizmetler yapmak amacıyla yola çıktığını belirten Yayla “Bunu birlikte kenetlenirsek başarırız. Ben şarkiye mahallesindeki dostlarımın el ele vererek zorlukları aşacağına inanıyorum” dedi.

Yayla şunları söyledi. “Şarkiye mahallesi sakinleri sizlerden gelen yoğun istek ve sizlerden almış olduğum öz güven sayesinde şarkiye mahallesi sakinlerine hizmet vermeye hizmet almaya bu yola çıktım. Her secim atmosferinde olduğu gibi ufak tefek karalama kampanyaları siz konusu olabilir bu tun adaylar için geçerlidir.

Şarkiye mahallesi sakinlerinden bir muhtar adayıyım. Mahallemize yapılan güzel şeylerin biraz daha öteye gidebilmesi için kamu da mahalle sakinlerimin ivedi bir şekilde evraklarını ve işlerini çözmek açısından elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.

Gerek kamu gerek özel sektör gerekse de mahallem için gereken ivedi çalışma projelerim sizler sayesinde hayata geçireceğimi umut ediyorum. Muhtar adaylarımızı mahalle sakinlerimizi üzmeyecek şekilde davranmalarını ve diğer adaylarımızı boş hurafelerle değil de yapacak oldukları projelerini anlatmalarını tavsiye ederim.

Bu davranışlar mahallemizin ve adaylarımızın kaliteli olduğunu ve örnek bir secim atmosferi yaşayarak örnek bir mahalle olduğumuzu göstermeyi gösterelim”

Anahtar Kelimeler : YAYLA:, KENETLENİRSEK, BAŞARIRIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız