HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2018 Cuma Saat: 10:17

KESTANE MAHALLESİ “HAMSİ ŞENLİĞİ”NE HAZIR

Gülyalı’ya bağlı, Kestane Mahallesinde her yıl geleneksel olarak kutlanmakta olan “Hamsi Şenliği” bu sene de devam edecek. Kestane Köyü Muhtarı Yunus Yurtseven, her sene yoğun ilgi gören festivalin bu yıl da 18 Kasım Pazar Günü Kesta
KESTANE MAHALLESİ “HAMSİ ŞENLİĞİ”NE HAZIR

Gülyalı’ya bağlı, Kestane Mahallesinde her yıl geleneksel olarak kutlanmakta olan “Hamsi Şenliği” bu sene de devam edecek. Kestane Köyü Muhtarı Yunus Yurtseven, her sene yoğun ilgi gören festivalin bu yıl da 18 Kasım Pazar Günü Kestane Köyünde yapılacağını duyurarak tüm vatandaşların davetli olduğunu söyledi.

Saat 13.00 ila 17.00 arasında yapılacak olan şenliğe İl Protokolünün yanı sıra il dışından da gelecek olan davetlilerin katılımıyla 4. Hamsi Şenliği yapılacak.

 “Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun”

4. Düzenlenecek olan “Hamsi Şenliği” için açıklama yapan muhtar Yunus Yurtseven; “Ordu’nun kalbi olan Altınordu ilçemizden Kestane köyü sakinlerine bu sene 4. Düzenlenen Hamsi Şenliğinde değerli Gülyalılı kardeşlerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyacağız. Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği olan Kestane Mahallesi Dernek Yönetimine, Mahalle Sakinlerine ve her zaman desteğini arkamızda bildiğimiz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi..

 “ Hamsi Şenliğimiz Gelecek Nesillere Kalacak”

 Gelecek nesillere kalacak en güzel şenliklerden birisinin  de  “Hamsi Şenliği” olacağını ifade eden Yurtseven, “Dileğimiz odur ki bu yıl 4. Düzenlediğimiz bu şenliğimiz kesintisiz her yıl sürecek ve gelecek nesillere en güzel hediyelerimiz den biri olacak. Kestane mahallesinde mahalle sakinlerimizin her yıl büyük katılım gösterdiği bu şenlik gelecek yıllarda daha büyük katılımlara ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız