HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:09

“PERŞEMBE MARKA ŞEHİR OLACAK”

Perşembe Belediyesi Başkanlığına Ziraatçı Özcan Tiryaki’de talip oldu. AK Parti’den Perşembe Belediyesine aday adayı olduğunu duyuran Tiryaki, hedefinde Perşembe ilçesini özellikle turizm alanında cazibe merkezi haline getirmek olduğun
“PERŞEMBE MARKA ŞEHİR OLACAK”

Perşembe Belediyesi Başkanlığına Ziraatçı Özcan Tiryaki’de talip oldu. AK Parti’den Perşembe Belediyesine aday adayı olduğunu duyuran Tiryaki, hedefinde Perşembe ilçesini özellikle turizm alanında cazibe merkezi haline getirmek olduğunu söyledi.

Aday adaylığı başvurusu sonrasında gazetemize açıklamalarda bulunan Tiryaki; “Özlemini duyduğum doğası ve insanıyla 20 yıl havasını teneffüs ettiğim toprağıyla haşır neşir olduğum Perşembe ilçesi Belediye Başkanlığına AK Partiden hayırlısıyla Aday Adayı oldum.

Biz sevdalıyız bu şehrin insanlarına taşına toprağına, bu kutlu yola eksiklikleri beraber giderelim diye çıktık. İsteğimiz şudur ki kazanan hep Perşembe olsun” dedi.

Perşembe ilçesinde turizm başta olmak üzere kalkınma hamlelerine de yöneleceklerini ifade eden Tiryaki, açıklamasının devamında; “Biz Perşembe ilçemiz için çıktığımız bu yolda ilçemizi markalaştıracak yatırım ve hizmetlerle hemşerilerimizin desteğini istiyoruz.

Bir Bolaman pidesini, balığını markalaştırarak iç ve dış turizmine açmak istiyoruz. Perşembe bir sanayi ilçesi değil. Sakin Şehir ünvanıyla doğayla bütünleşen hizmetlere ağırlık vereceğiz. Kalkınma hamlelerimizde turizmin bütün ana arterlerini ilçemize kazandırmak zorundayız.

Konaklamadan tesisleşmeye, üretimden istihdama varıncaya kadar elimizi taşın altına koyarak hiçbir hizmet ve yatırımdan geri kalmayacağız. Perşembe ilçemiz turizmin yanı sıra kültür ve sanat şehri yapacağız. İlçemizde ki tarihi dokuları, tarihi mirasları gün yüzüne çıkarmak zorundayız.

Yason kilisemizin de artısını arkamıza alarak önemli adımlar atmak istiyoruz. Çünkü Perşembe ilçemizin çok farklı bir tarihi bulunmaktadır. İşte bu noktada da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımıza kimse endişe etmesin. İnşallah hep birlikte Perşembe’nin taşını da toprağını da altın yapacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “PERŞEMBE, MARKA, ŞEHİR, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız