HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Kasım 2018 Pazar Saat: 12:19

FATSA’NIN YENİ TRAFİK DÜZENLEMESİ

Fatsa ilçemizde Yayalaştırma Projesi kapsamında yeni kavşak düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Yeni Kavşak düzenlemesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Yayalaştırma projesi kapsamında İnönü Caddesi’nin b
FATSA’NIN YENİ TRAFİK DÜZENLEMESİ

Fatsa ilçemizde Yayalaştırma Projesi kapsamında yeni kavşak düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Yeni Kavşak düzenlemesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, “Yayalaştırma projesi kapsamında İnönü Caddesi’nin bir kısmı trafiğe kapatıldı. Mevcut belediye binamızın doğu tarafı olan İnönü caddemizi Cumhuriyet Meydanı ile birleştirdik. Mevcut kavşak 50 metre Samsun yönüne kaydırılıyor.

Kavşak düzenlemesini ile trafik sinyalizasyon ve aydınlatma çalışmalarına 2 Ekim tarihinde başlamıştık inşallah  19 Kasım Pazartesi günü itibari ile bitmiş olacak ve yeni haliyle trafiğe açılacak. Yapılan yeni kavşak çalışması ile Ordu istikametinden gelen bir araç Yeni Kumru Caddesinden giriş yaparak şehir merkezine ulaşabilecek.

Şehir merkezinde karayoluna çıkmak isteyen araçlar ise Sakarya Caddesinden çıkış yapacak.  Diğer taraftan yine yayalaştırma projesi kapsamında eski haliyle Yeni Kumru Caddesinden Hacı Hulusibaba caddesine dönüş yapan araç şimdi yeni düzenlemeyle Ant caddesinden şehrin doğu tarafına dönecek. Hacı Hulusibaba caddesi ise Orta Büyük Camii önünden Hacı Hulusibaba camiine kadar tek yön olacak. Emniyet ile Hacı Hulusibaba Camii arası çift yön olacak. Yine Orta Büyük Cami mevkiinde Şifa Tıp Merkezine doğru giden Nihat Kutsal caddesi çift yön olarak hizmet verecek.” dedi.

Anahtar Kelimeler : FATSA’NIN, YENİ, TRAFİK, DÜZENLEMESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız