HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2018 Pazartesi Saat: 08:36

VALİ YAVUZ; “PEYGAMBERİMİZ İNSANLIĞIN YOLUNU AYDINLATMIŞTIR”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Mevlit Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz’un yazılı olarak yayınladığı mesaj şu şekilde kaydedildi; “İlahi vahyin en son tebliğ edicisi, beşeriyetin ebedi kurtarıcısı, alemlere rahmet Hz. Peygamber
VALİ YAVUZ; “PEYGAMBERİMİZ İNSANLIĞIN YOLUNU AYDINLATMIŞTIR”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Mevlit Kandili nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz’un yazılı olarak yayınladığı mesaj şu şekilde kaydedildi; “İlahi vahyin en son tebliğ edicisi, beşeriyetin ebedi kurtarıcısı, alemlere rahmet Hz. Peygamber Efendimiz'in doğum yıldönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğu içindeyiz. 

Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan örnek bir hayat sürmüş Peygamber Efendimiz, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü bizzat kendi yaşantısında insanlığa göstermiştir. 

Hz. Peygamberimiz(S.A.V) bütün insanlık için bir yol gösterici, ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir. Onun doğumu, insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü, Yüce Allah onu bütün âlemlere rahmet olarak göndermiştir. İslam dini, bir ahlak dini olarak insanlığı kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir. 

İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı, manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V.), gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandili'nin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini, sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını diliyor, başta Ordulu hemşerilerimiz olmak üzere Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız