HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2018 Pazartesi Saat: 08:38

HAMARAT: HEDEFİMİZ MARKA İLÇELER

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Mustafa Hamarat, Ordunun her ilçesinin ayrı bir özelliği ile marka olabilecek kaliteye sahip olduğunu söyledi. Belediyeciliğin sadece asfalt, sadece peyzaj, sadece su bağlamak olmad
HAMARAT: HEDEFİMİZ MARKA İLÇELER

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı Mustafa Hamarat, Ordu'nun her ilçesinin ayrı bir özelliği ile marka olabilecek kaliteye sahip olduğunu söyledi.

Belediyeciliğin sadece asfalt, sadece peyzaj, sadece su bağlamak olmadığını ifade eden Hamarat, "Bunlar zaten belediyecilik kapsamında yapılıyor. Eksiklik zaten kabul edilemeyecek işler. Burada yapılacak olan şey ilçelere büyükşehrin desteğini vermek. Örneğin Gölköy'de Ulugöl var. O güzelliği tanıtım işini sadece Gölköy Belediyesi yapsın derseniz belki bu 20 yıl sürecek. Ama Büyükşehir imkânları ile katkı verirse bu 1 yılda bitecek.

Türkiye'de daha çok tanınır hale gelecek. Gölköy aynı zamanda Türkiye'nin en uzun yaşanılabilir yeri. Yaşamını devam ettirme duygusu insanların en temel duygularındandır. Bu ikisi ile Gölköy'ümüzü markalaştırabiliriz. Mesela Gürgentepe, balda marka olmak istiyor. Mesudiye hayvancılıkta marka olmak istiyor. Bir başka ilçemiz en kaliteli fındıkta, bir diğeri fasulye’de kısacası her ilçemizde oraya uygun yatırımlar ile kalkındırmak istiyoruz. Her ilçemizin bir özelliği var. İlçelerimizin her birini bir şeyde markalaştırmak istiyoruz."

HİZMETLER VATANDAŞIN İSTEĞİNE GÖRE GİDECEK

Büyükşehir olarak yapılacak hizmetlerin kararını vatandaşın vereceğini anlatan Hamarat, "İlçelere hangi yatırımlar yapacaksınız türünden sorular ile karşılaşıyoruz. Hangi ilçeye ne yapacağız bunun en güzel yolu halk ile bunu konuşmak.

Mesela Aybastı'yı ziyaretimizde bazı vatandaşlar doğalgaz istediklerini söylediler. Gerekçe olarak ta gençlerin çalışmak için ilçe dışında olmasından dolayı yaşlı nüfusunda ısınma problemi yaşadığını anlattılar. Her ilçemizde vatandaşlarımızı dinlediğimizde değişik taleplerle karşılaştık. Yapacağımız en önemli iş milletimizi dinlemek, ortak karar ile iş yapmak olacak."

 

Anahtar Kelimeler : HAMARAT:, HEDEFİMİZ, MARKA, İLÇELER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız