HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Kasım 2018 Salı Saat: 08:47

BAŞKAN TEKİNTAŞ, HUZUREVİNDE

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizde yaşlıları
BAŞKAN TEKİNTAŞ, HUZUREVİNDE

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizde yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel ve sosyal bir mekân hayata geçirildi” dedi.

“FATSA’DA ÇOK ÖZEL VE SOSYAL BİR TESİS HAYATA GEÇİRDİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan “Fatsa Huzurevi Projesi”ni inceleyen Başkan Tekintaş, “Modern ve özel bir sosyal tesisi Fatsa ilçemizde hayata geçirdik. Aslen büyüklerimizin ailesinin yanında vaktini geçirmesini isteriz. Ancak zorunluluklar, ihtiyaçlar ya da mecburiyetler ister istemez bu özellikteki sosyal yapıların ortaya çıkmasına neden oluyor.

Bu anlamda Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bizim tarafımızdan devam ettirilen “Fatsa Huzurevi Projesi”ni tamamladık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devir işlemleri gerçekleştirildi. İnşallah en kısa sürede bakanlığımızla birlikte burayı hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

60 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe de projenin tamamlandığını belirterek, “2012 yılında başlamış olduğumuz huzurevi projemizi tamamladık. Bu proje yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına söz verdiğimiz çalışmalarımızdan birisiydi. Büyükşehir Belediyemizle ortak olarak yapımını tamamladığımız projenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devrini gerçekleştirdik. Toplam 30 odalı, 60 yaşlımızın barınabileceği sosyal bir tesis oldu. Fatsamıza hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEKİNTAŞ, HUZUREVİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız