HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2018 Çarşamba Saat: 08:21

” ÇALIŞMALAR BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çatalpınar Kent Meydanı Projesi”nde çalışmalar sürüyor. Başkan Engin Tekintaş projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çatalpınar Kent Meydanı projemiz büyük oranda tamamlandı.
” ÇALIŞMALAR BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Çatalpınar Kent Meydanı Projesi”nde çalışmalar sürüyor. Başkan Engin Tekintaş projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Çatalpınar Kent Meydanı projemiz büyük oranda tamamlandı. İnşallah projemiz tamamen bittiğinde Çatalpınarlı hemşehrilerimiz güzelce vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi.  

Uzun yıllardır ilçenin modern bir kent meydanına ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Tekintaş, Çatalpınar Kent Meydanı Projesi’nde çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirterek,“ İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla hazırladığımız ‘Kent Meydanı Projemizin’ kaba inşaatı bitti. Çatalpınar Belediyesi ile Çatalpınar Merkez Camii arasında kalan toplam 6 bin 200 m2lik alanda uyguladığımız projeyle çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hava koşullarının müsait olması durumunda çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz ” diye konuştu.

İLÇENİN GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞİYOR 

İlçenin görünümünü değiştirecek olan projeyle ilgili bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, “Projemiz dâhilinde çevre aydınlatma ve oturma grupları alana yerleştirildi. Şadırvan sıvaları ise devam ediyor. Trafiğe kapatılan alan ve Atatürk Anıtı’nın olduğu parktaki tüm baskı beton imalatları tamamlandı.  Kaldırım imalatı çalışmalarının %95’i bitti. İnşallah projemiz tamamlandığında Çatalpınar ilçemiz modern bir kent meydanına kavuşacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezlerindeki değişim ve dönüşüme devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : , ÇALIŞMALAR, BÜYÜK, ORANDA, TAMAMLANDI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız