HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Aralık 2018 Pazar Saat: 12:57

VALİ YAVUZ’DAN VEDA YEMEĞİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu  Vali Yardımcılığı görevinden Zonguldak Vali Yardımcılığı görevine atanan Turgut Subaşı onuruna veda yemeği düzenledi.  
VALİ YAVUZ’DAN VEDA YEMEĞİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu  Vali Yardımcılığı görevinden Zonguldak Vali Yardımcılığı görevine atanan Turgut Subaşı onuruna veda yemeği düzenledi.

 

Radisson Blue Otel'de düzenlenen veda yemeğine, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Vali Yardımcıları Turgut Subaşı ve eşi Aynur Subaşı, Ekrem Ballı ve eşi Gönül Ballı, Ahmet Arık ve eşi Çiğdem Arık, Ekrem Yaman, Bayram Gale ve Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten katıldı.

 

Veda yemeğinde bir konuşma yapan  Vali Seddar Yavuz, “Turgut Bey, iyi çalıştığımız bir arkadaşımız. Mesleki bilgi ve birikimi olan birisi. Mesleki heyecanını hiç kaybetmemiş ve hizmet etmek için uğraşan bir kardeşimiz. Bugüne kadar kendisine vermiş olduğumuz bütün görevleri titizlik ve hassasiyetiyle yerine getirdi. Burada, bir ekip halinde çalışma yapıyoruz. Meslektaşlarım olarak hepinizi seviyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin” dedi.

 

Zonguldak Vali Yardımcılığı görevine atanan Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ise yaptığı konuşmada, “Sayın Valimizle 1,5 yıldır görev yaptık. Bu süre içinde şahsıma ve diğer meslektaşlarıma karşı hem bir devlet adamı, hem bir dost, hem bir destekleyici, hem de hukuk çerçevesindeki  emir ve talimatları içinde çalışmaktan mutluluk duydum. Bundan dolayı kendisine ve hanımefendiye çok teşekkür ediyorum.

Sayın Valim, bu yemeği benim şahsıma verilmiş yemekten ziyade, mesleğimize göstermiş olduğunuz değer olarak düşünüyorum. Sizlerden ayrıldığım için üzüldüğümü belirtmek isterim. Burada edindiğimiz dostluklar, anılar, ilelebet devam edecek. Gönlümüz her zaman sizlere açık. İlişkilerimiz ve diyaloglarımız, bundan sonrada devam edecek, dostluklar baki kalacak. Şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz tarafından Vali Yardımcısı Turgut Subaşı'na Ordu'daki hizmetlerinin anısına hediye takdim edildi.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ’DAN, VEDA, YEMEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız