HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Aralık 2018 Pazar Saat: 13:44

Öğretmenlerle İstişare Toplantıları Sürüyor

Altınordu, Fatsa ve Ünye’de görev yapan Felsefe Öğretmenleri ile biraraya gelerek istişarelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, 19 ilçenin Felsefe dersi ilçe zümre başkanları ve Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinden
Öğretmenlerle İstişare Toplantıları Sürüyor

Altınordu, Fatsa ve Ünye’de görev yapan Felsefe Öğretmenleri ile biraraya gelerek istişarelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, 19 ilçenin Felsefe dersi ilçe zümre başkanları ve Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinden birer felsefe öğretmeninin de katılımıyla, öğrencilerimize; analitik düşünce özelliği kazandırma, hayal güçlerini geliştirme, özgüven kazandırma ve şahsiyetli bir nesil yetiştirmeye yönelik çalışmalara ışık tutmak, yol haritası oluşturmak üzere gerçekleştirilen çalıştaya katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında; Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştayda karşılıklı istişarede bulunulurken, öğretmenler sahada karşılaştıkları tecrübelerini paylaştılar.

Çalıştayda konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş;  karşılıklı istişare ve iletişimin önemine değinirken, “öncelikle Felsefe Öğretmenleri ile fikir alışverişi yapıp ortak değerlendirme ve zihin jimnastiği yapmak istedim. 2023 Vizyonu hedefleri belirlerken insanı merkeze alıyor ve şahsiyet eğitimine önem veriyor. Biz de “Şahsiyeti Şahsiyet İnşaa Eder” diyerek öğretmenin şahsiyetini önemsiyoruz.

Biz bu zinciri kurarken her kademede öncelik insan ise, insana dair ne varsa bizim için kıymetlidir. “Başarının Sırrı Her Şeye Rağmende Gizlidir” diyen İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, biz şahsiyetli, kendi değer yargılarının farkında olan birey yetiştirmek için çalışıyoruz. Bunun için de sahadaki tecrübelerinizi paylaşmanız bizim çok önemli. Sahadaki karşılaştığınız sorunları da iletişim halinde olarak her şeye rağmen beraber aşacağız” dedi.  Çalıştay talep ve önerilerin dile getirilmesi ile devam etti.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız