HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Aralık 2018 Pazartesi Saat: 09:09

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “MARKA SPORCULAR YETİŞTİRİYORUZ”

Ata sporumuz güreşte Ordu’nun gurur kaynağı olan Büyükşehir Belediyesi, bu sporda geleceğin şampiyon adaylarını ve mili takımın rezerv sporcu kadrosunu Ordu’dan çıkarmayı hedefliyor. Başkan Engin Tekintaş yaptığı açıklamada, “
BAŞKAN TEKİNTAŞ, “MARKA SPORCULAR YETİŞTİRİYORUZ”

Ata sporumuz güreşte Ordu’nun gurur kaynağı olan Büyükşehir Belediyesi, bu sporda geleceğin şampiyon adaylarını ve mili takımın rezerv sporcu kadrosunu Ordu’dan çıkarmayı hedefliyor. Başkan Engin Tekintaş yaptığı açıklamada, “2024 olimpiyatlarına gidecek Güreş Milli Takım sporcu kadrosunda kulübümüzün sporcularının da yer alması en önemli hedefimizdir” dedi.

TAKIMDA, TÜRKİYE VE AVRUPA DERECELİ GÜREŞÇİLER YER ALIYOR

Geleceğin yıldızları hedefi ile 2017 yılında kurulan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş Takımının, 39 yatılı ve 14 Kahramanmaraş Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde olmak üzere toplamda 65 lisanslı sporcu ve 3 antrenör bulunduğunu belirten Başkan Tekintaş 2018 sezonunda katıldıkları şampiyonlarda 12 Altın, 10 Gümüş ve 15 Bronz madalya kazanma başarısı gösterdiklerini, takımda sıklet Türkiye şampiyonlarında Minikler Avrupa ikincisi ve üçüncüsü, Yıldızlar Avrupa ve Yıldızlar dünya üçüncülüğü dereceleri kazanmış sporcuların bulunduğunu ifade etti.

EN ÖNEMLİ HEDEF 2024 OLİMPİYATLARI

Başkan Engin Tekintaş güreş takımının hazırlıklarını büyük bir titizlikle sürdürdüğüne vurgu yaparken, “En önemli hedefimiz 2024 olimpiyatlarına gidecek Güreş Milli Takım sporcu kadrosunda kulübümüzün sporcularının da yer alması ve geleceğin şampiyon adayları ile milli takımımızın rezerv sporcu kadrosunu Ordu’dan çıkarmaktır. Geçmişte Ordu’dan çıkan başpehlivanlarımız Mustafa Bük, Davut Yılmaz ve Recep Kara’dan sonra yeni marka sporcularımız yetiştiriyoruz” diye konuştu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız