HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Aralık 2018 Pazartesi Saat: 09:18

“ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR”

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Haldun Ateş, seçilmesi önemli projelere imza atacaklarını belirterek bu herkesi mutlu edecek dedi.
“ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR”

 

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Haldun Ateş, seçilmesi önemli projelere imza atacaklarını belirterek bu herkesi mutlu edecek dedi.

Gazetemize yazılı bir açıklama yapan Ateş şunları kaydetti :

Aziziye Mahallesi  Muhtar adayı olarak aziziye mahallesine hizmetin mecbur  değil mecburiyet olduğu kanısındayım. Çünkü binlerce yerli ve yabancı turistin ordu ilimize gelip teleferik hizmetinden yararlanması ve bu hizmetin bu güzel mahallemizin üzerinden geçmesi bizim için gurur verici ve aynı zamanda bir şanstır. Teleferikten bakıldığında çıplak gözle görme mesafesindeki tek mahallemiz AZİZİYE mahallesidir. durum böyle olunca ordumuzun vitrini konumundaki bu mahalleye belediye ve turizm müdürlüğü olarak özel ilgi ve alakanın gösterilmesi ayrıcalıklı hizmetlerin yapılması Orduyu sevenler açısından kaçınılmaz hale getirmektedir. Mahallemizin yukardan bakıldığında sokak yollarının kesme taşlarla yapılması,  yine belediye ve turizm destekli evlerimizin restore edilmesi ve boyanması, bahçelerimizin yani yeşil alanların yine belediyenin profesyonel ekipleriyle peyzaj çalışmalarının yapılması, ayrıca güzel mahallemizin müsait çatılarının üzerine Türk bayrağı ve ulu önder ATATÜRK’ÜN resimlerinin yer alması hem mahallemizin hem de Ordumuzun vizyonunu artıracağı kanaatindeyim. Kısaca hayallerim bu mahallemizin her bir köşesini film seti güzelliğinde yapmak. Örnek mahalle olması yolunda çalışmak.  Ayrıca mahallemizde ihtiyaç sahiplerine muhtarlar tarafından lütuf gibi yardımlar değil devletin ve belediyelerin sosyal devlet sorumluluğu ilkesi doğrultusunda hak ettiğiniz yardımları bir muhtar adayı olarak her şeyden önce bir kardeşiniz bir evladınız olarak en iyi biçimde sizlere ulaştırmanın görevi bilincindeyim. siz aziziye mahallesinin aziz insanları olarak bu yolda sizlerden desteklerinizi bekliyorum saygılarımla.

Anahtar Kelimeler : “ÖNEMLİ, PROJELERİMİZ, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız