HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2018 Salı Saat: 09:19

GÖLKÖY’DE ŞAHİN DÖNEMİ

Ordu Gölköy Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. İki liste olarak yapılan kurulda Turan Yücesoy ve Mustafa Şahin yarıştı, seçim sonucunda Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şa
GÖLKÖY’DE ŞAHİN DÖNEMİ


Ordu Gölköy Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. İki liste olarak yapılan kurulda Turan Yücesoy ve Mustafa Şahin yarıştı, seçim sonucunda Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin başkan seçildi.

Dernek üyelerine teşekkür eden Şahin, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Genel Kurula çeşitli sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Kongre Divan Kurulu Başkanlığına Cemal Yücesoy’un seçilmesinin ardından açılış ve yoklama alındı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet raporları, gelir gider raporları, denetim tutanağı ve tahmini bütçe okunarak devam etti.
Kongre sonrası konuşan Mustafa Şahin, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ellerinden gelen bütün çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

“SEÇİMİN KAZANANI GÖLKÖY OLMUŞTUR”

Şahin, “Bir kere şunu en baştan söylemekte yarar görüyorum. Bu seçimin kazananı Gölköy olmuştur. Yeni yönetim kurulumuzun önderliğinde güzel çalışmalar yapacağız. Altınordu İlçesi’nde yaşayan Gölköy’lü hemşerilerimizle birlikte dönem dönem bir araya geleceğiz. 35 binin üzerinde Gölköy’lü Altınordu’da yaşıyor. Başarılı olan Türkiye’ye mal olmuş hatta ünü dışarıya çıkmış bir mesleğin elektrik ve enerji konusunda temsilcileri de Gölköy’den çıkıyor.

Bu konuda birçok işadamının çıkması bizim için gurur vericidir. Hemşerilerimizin de meslek sahibi olması konusunda yardımcı ve vesile olmamızda faydalı dayanışma örnek oluyor. Bu anlamda desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu Gölköy Kültür ve Dayanışma Derneğinde yapılan genel kurulda toplam 1 sandıkta 197 üye oy kullanırken 196 oy geçerli sayıldı. Bir Oy İptal edildi. Genel kurulda 15.00'de oy verme işleminin bitmesinin ardından yaklaşık Yarım saat süren sayım sonucunda divan başkanı Cemal Yücesoy, Mustafa Şahin’in 116 oy olarak Ordu Gölköy Kültür ve Dayanışma Derneği yeni başkanı olduğunu açıkladı. Ordu Gölköy Kültür ve Dayanışma Derneği Olağan Kongresi sonucunda yeni kongre listesi şu şekilde belirlendi.
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: Mustafa Şahin, Mehmet Top, Ahmet Hülür, Nail Taş, Ekrem Şentürk, Selahattin Tokgöz, Hayrullah Duran, Bayram Yazan, Selahattin Keleş

Anahtar Kelimeler : GÖLKÖY’DE, ŞAHİN, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız