HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2018 Salı Saat: 09:22

ORDU TURİZMİNE KATKI SUNACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA), 2018 yılı Teknik Destek Hibe Programı kapsamında başvurusu yapılıp başarıyla sonuçlanan “Gel, Gör Ordu’yu Keşfet” isimli projenin, ilin turizmine ve
ORDU TURİZMİNE KATKI SUNACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA), 2018 yılı Teknik Destek Hibe Programı kapsamında başvurusu yapılıp başarıyla sonuçlanan “Gel, Gör Ordu’yu Keşfet” isimli projenin, ilin turizmine ve tanıtımına büyük katkı sunması hedefleniyor.

KEYİFLİ BİR ORDU DENEYİMİ YAŞAYACAKSINIZ

Turizmin öneminin arttığı Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından %100 DOKA katkısı ile mobil uyumlu web sitesi tasarlandı. Sitede, yerli ve yabancı turistler başta olmak üzere ilde yaşayan vatandaşların da ihtiyaç duyabileceği (tarihi, turistik mekânlar, lezzet durakları vb.) alanların bilgileri sunuluyor. Güncel ve doğru bilgiyi tek bir veride bulma şansı yakalayan vatandaşlar, bu sayede keyifli bir Ordu deneyimi yaşıyor.

Karadeniz’in incisi Ordu’da gezilmesi ve görülmesi gereken destinasyon alanlarına kolay ve hızlı ulaşım imkanı sağlayan web sitesinin, ziyaretçi sayısını artırarak Ordu turizmine katkı sunması hedefleniyor.

YAPILACAK YORUMLAR KARAR VERMEDE ETKİLİ OLACAK

www.ordu.com.tr isimli web sitesinde ziyaret edilen mekânlar için sayfanın alt bölümündeki açıklama kısmına yapılan yorumlar sayesinde; kritik konularda anında bilgilendirme, durum analizi yapma, raporlama ve ilgili kişiler tarafından gerekli kararın verilmesi kolaylaşacak ve hizmetlerin daha hızlı tamamlanması sağlanacak.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, TURİZMİNE, KATKI, SUNACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız