HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2018 Pazar Saat: 14:56

“2018 YILINDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK”

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Daire Başkanları, İl Müdürleri ve diğer il yöneticileriyle 2018 yılının son video konferans toplantısını gerçekleştirdi. 2018 yılında İŞKUR olarak önemli hizmet sunduğumuzu belirterek, yıl boy
“2018 YILINDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK”

 İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Daire Başkanları, İl Müdürleri ve diğer il yöneticileriyle 2018 yılının son video konferans toplantısını gerçekleştirdi. 2018 yılında İŞKUR olarak önemli hizmet sunduğumuzu belirterek,  yıl boyunca büyük bir özveri ile çalışan İŞKUR personeline teşekkür etti.

Genel Müdür Uzunkaya, verilen hizmetlerin etkinliği ve kalitesinin birincil öncelikleri olduğunu dile getirerek; en yüksek sayıda vatandaşa en nitelikli hizmeti vermek için çalıştıklarının; bu anlayışla 2019 yılında da hep beraber insan hayatına dokunan çalışmalara imza atacaklarının altını çizdi.

Kurum olarak çok kritik bir görev yürüttüklerini hatırlatan Uzunkaya, istihdam gibi son derece önemli bir meselede, ülkemize ve geleceğimize doğrudan etki eden, insanlığın en hayırlı işini yürütmenin de onurunu yaşadıklarını belirtti. Bu önemli görevi üstlenmenin sorumluluğu ve bilinciyle; tüm Kurum personelinden bundan sonraki süreçte de Kurumsal duruşumuzu; azim ve kararlılıkla devam ettirmelerini istedi.

32 ilde bulunan 37 İş Kulübümüzde yürütülen eğitimlere de değinen Uzunkaya, İş Kulüplerinde verilen eğitimleri çok anlamlı ve verimli bulduklarını ifade etti. İşgücü piyasasına kazandırılması açısından özel politika ihtiyacı olan grupların oldukça yüksek oranlarla istihdama kazandırıldığını belirten Genel Müdür Uzunkaya, 2019 yılında İş Kulüplerimize yeni ve farklı işlevler kazandırılarak, bu yapıların daha önemli ve daha aktif bir rol üstleneceklerini söyledi.

“İş Koçluğu modelimiz ile engelli vatandaşlarımıza ihtiyaç odaklı hizmet sunacağız”

Uzunkaya’nın gündemindeki bir diğer önemli başlık ise özel politika gerektiren grupların istihdamıydı. “Engelli istihdamını İl Müdürlerimize zimmetledik ve takip edecekleri en önemli konulardan birinin bu olduğunu yılın başında deklare ettik” diyen Uzunkaya; “Engelli istihdamı İŞKUR’un, Bakanlığımızın hatta ülkemizin en mühim konularından biridir. 2018 yılında engelli istihdamı konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Pilot illerde çalışması yürütülen Engelli İş Koçluğu Projesinin 2019 yılında daha da yaygınlaştırılmasıyla engellilere daha nitelikli bir hizmet sunacağız.” dedi.

“Personelimize hak ettiği değeri vermeliyiz”

Uzunkaya’nın İl Müdürlerine personel motivasyonu noktasında da önemli mesajları oldu. Personelimizle daha fazla diyalog, işbirliği ve dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade eden Uzunkaya, “Akıllı bir yönetici, çalışanı ile doğru ve sağlıklı bir iletişim kurmalı. Beraber başarıya yürüdüğümüz personelimize hak ettiği değeri ve önemi vermeliyiz. Bu bizim kırmızı  çizgimizdir.” diye belirtti.

“Eleştirilere de açık olmalıyız.”

Uzunkaya ayrıca, öz eleştirinin de önemine dikkat çekti. “Öncelikle biz kendimizi eleştirmek zorundayız. Yöneticiler olarak en büyük sıkıntımız kendimizi eleştirmekten kaçınmamızdır. Gerçeklerle yüzleşmek istemeyişimizdir. Kendimizi eleştirmeli ve dışarıdan gelen eleştirilere de açık olmalıyız.” dedi.

Üç saat süren video konferansta Daire Başkanlarımız da birim görev alanında yer alan konularla ilgili bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : “2018, YILINDA, ÖNEMLİ, BAŞARILARA, İMZA, ATTIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız