HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Aralık 2018 Pazartesi Saat: 09:24

KAPALI RAHİM ALMA AMELİYATI İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

  Ordu’da yaşayan Fatma Minnet kanama şikâyeti ile Özel Ordu Sevgi Hastanesi’ne başvurdu. 47 yaşındaki Fatma Hanım yaptığı açıklamada “2-3 yıldır süren sıkıntılarım vardı, bir yıldır ise aşırı kanamam ve idrar torbasına
KAPALI RAHİM ALMA AMELİYATI İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

 

Ordu’da yaşayan Fatma Minnet kanama şikâyeti ile Özel Ordu Sevgi Hastanesi’ne başvurdu. 47 yaşındaki Fatma Hanım yaptığı açıklamada “2-3 yıldır süren sıkıntılarım vardı, bir yıldır ise aşırı kanamam ve idrar torbasına yapılan baskı nedeniyle çok rahatsız bir süreç geçirmekteydim. Gitmiş olduğum diğer hastanelerde miyomlarımın olduğu ve ameliyat olmamın şart olduğu söylendi. Özellikle yapmış olduğum araştırmalar sonucu bu ameliyatı kapalı teknikle olmak istedim. Dr. Halil Alagöz’e tavsiye üzerine geldim ve muayene sonucunda doktor beyde bu ameliyatın kapalı yapabileceğini belirterek ameliyatımı gerçekleştirdi. Böyle bir doktora ve hastaneye sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum, kendilerine çok teşekkür ediyorum iyi ki varlar.” dedi.

Op. Dr. Halil Alagöz yaptığı açıklamada “ Hastamız 2-3 yıldır miyoma uteri ve kanama düzensizliği şikayeti ile hastanemize başvurmuştur. Kendisine laparoskopik cerrahi ile histerektomi ( rahim alınması) ameliyatı yaptık. Histerektomi, uterusun ( rahim ) çıkartılması ameliyatıdır ve  jinekolojide en sık yapılan ameliyattır. Bu ameliyat açık veya kapalı (Laparoskopik) veya vajinal yöntemle yapılabilir. Laparoskopik histerektomi, açık histerektomiye göre daha kısa hastanede kalış süresi ve çok daha az komplikasyon, daha az kan kaybı, daha az ağrı, ve daha çabuk iyileşme özellikleri ile tercih edilmelidir. Bu ameliyatlar hasta konforunun ön planda olduğu ameliyatlardır.”

Anahtar Kelimeler : KAPALI, RAHİM, ALMA, AMELİYATI, İLE, SAĞLIĞINA, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız