HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Aralık 2018 Cuma Saat: 10:31

MUHTAR EŞLERİ, VALİ KONAĞI’NDA

  Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında, Vali Konağı’nda muhtar eşlerini ağırlamaya devam ediyor.
MUHTAR EŞLERİ, VALİ KONAĞI’NDA

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında, Vali Konağı’nda muhtar eşlerini ağırlamaya devam ediyor.

“Vali Konağı Milletin Konağı” projesi kapsamında ilk olarak, 27 Kasım Salı günü Altınordu ilçesine bağlı Akyazı, Aziziye, Bahçelievler, Bucak, Durugöl, Düz, Burhanettin, Karşıyaka, Kirazlimanı, Saray, Şahincili, Şarkiye, Şirinevler, Yenimahalle, Akçatepe, Kayabaşı, Yemişli, Çavuşlar, Yemişli, Delikkaya, Terzili, Düzköy, Yıldızlı, Güzelyalı ve Kovancı mahallelerinin muhtar eşlerini ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, 29 Kasım’da Mesudiye- Gölköy, 4 Aralık’da Fatsa-Ünye, 6 Aralık’ta Korgan-Kumru, 25 Aralık’ta ise Gürgentepe, Akkuş ve Gülyalı ilçelerinden gelen muhtar eşlerini misafir etti.

Muhtar eşleriyle yakından ilgilenen ve Vali Konağında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Bayan Yavuz yaptığı açıklamada, ”Burası milletin konağı. Bugün de yine muhtar eşlerimizle birlikteyiz. 27 Kasım’da Altınordu mahalle muhtar eşlerimizle başladığımız programımızda bugüne kadar Mesudiye, Gölköy, Fatsa-Ünye, Korgan-Kumru, Gürgentepe, Akkuş ve Gülyalı ilçelerimizden gelen muhtar eşlerimizi milletin konağında misafir ettik. İlk defa Vali Konağı’na davet edildiklerini dile getiren muhtar eşlerimizi ben de yakından tanıma fırsatı bulduğum için çok mutlu oldum. Muhtar eşlerimiz birbirleri ile tanışma fırsatını da burada yakalamış oluyor. Aynı zamanda gelen uzman konuklarımız da sağlık başta olmak üzere hanımlarımıza çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunuyor bu da programlarımızın daha verimli geçmesine neden oluyor” dedi.

Vali Seddar Yavuz’da Vali Konağında misafir edilen muhtar eşlerine, “ Milletin Konağı’na hoş geldiniz” diyerek, ”Eşim Selda Hanım Vali Konağı’nda siz değerli muhtar eşlerini ağırlamaya devam ediyor. Toplumun birçok kesimiyle buluşuyoruz. Sizlerle daha içiçe olmayı, sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını dinlemeyi istedik. Kapılarımız sizlere daima açıktır” diye konuştu.

Muhtarların, devletin gözü, kulağı ve dokunan eli olduğunu hatırlatan Vali Seddar Yavuz, “Vali Konağı, Milletin Konağı” projesi kapsamında eşim Selda Hanım tarafından bugüne kadar 9 ilçemizden 116 muhtar eşini Vali Konağı’nda misafir ettik. Bizler kurum müdürlerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızda muhtarlarımızın sorun, şikayet ve taleplerini dinleyerek, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Vali Konağı’nın kapısını da toplumun her kesimine açtık. Eşim Selda Yavuz Hanımefendi, başta şehit ve gazi aileleri, engelliler, devletimizin koruması altındaki yaşlılarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, ekonomik yoksunluk içinde olan aileleri, STK temsilcilerini, işadamlarımızın eşlerini, muhtar eşlerini Vali Konağı’nda ağırlamaktadır. Devletimize ait olan bu yerler, aynı zamanda milletimizindir. Onun için de buralarda ağırlanmak, misafir edilmek, toplumun tüm kesimlerinin hakkıdır. ‘Vali Konağı, Milletin Konağı’ projesi kapsamında bugüne kadar 1.287 vatandaşımız Vali Konağı’nda misafir edilmiştir. Edilmeye de devam edilecektir” şeklinde konuştu.

 Vali Konağına davet edilmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen muhtar eşleri, ”Bizler ilk kez Vali Konağına geliyoruz. Çok heyecanlı olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kapıdan içeri girdiğimizde Sayın Valimizin değerli eşi Selda Yavuz Hanımefendinin güleryüzü, sıcakkanlılığı ile karşılaştık. Muhtar eşleri olarak bizlerde birbirimizle tanışma fırsatı elde ettik. Cana yakın ve hoş sohbeti ile Selda Yavuz Hanımefendiye bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Vali Konağı Milletin Konağı” projesi kapsamında, muhtar eşleri ile konusunda uzman kişileri de davet ederek, muhtar eşlerinin sağlık başta olmak üzere birçok konuda eğitici bilgiler verilmesini sağlıyor. KETEM (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) Birim Sorumlusu Hemşire Arzu Kışla, kadınlarda en çok görülen kanserlerin başında gelen rahim ağzı (serviks) kanseri ile meme kanserinin nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirmede bulunarak, muhtar eşlerinin merak ettikleri soruları yanıtlıyor.

 

Anahtar Kelimeler : MUHTAR, EŞLERİ, VALİ, KONAĞI’NDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız