HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2016 Salı Saat: 11:11

BİNALARDA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan Dış Cephe İyileştirme Projesi ile kentteki değişim devam ediyor.
BİNALARDA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan Dış Cephe İyileştirme Projesi ile kentteki değişim devam ediyor. Kentin estetik bir görünüme kavuşmasına yönelik ilk etapta Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan güzergâhta başlatılan proje ile birçok bina artık farklı bir görünüme girdi.

Ordu’yu daha yaşanılabilir bir kent yapmak amacıyla çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Dış Cephe İyileştirme Projesi’nde de halkın görüş ve önerilerine başvurduğu anketlerden çıkan beyaz rengi uyguluyor. Sürdürülen proje, vatandaşlarca büyük ilgi görürken ortaya çıkan estetik görünüm ise dikkat çekiyor.

İlk etapta Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı’nda Büyükşehir Belediyesi Durugöl Yerleşkesi ile Rus Pazarı Kavşağı arasındaki binaları kapsayan projenin ikinci etabı ise Rus Pazarı kavşağı ile Kumbaşı Limanı’na kadar olan Karadeniz sahil yolu üzerindeki sağlı sollu binaları içine alacak.

Görünüm olarak binalarda büyük değişimin yaşandığı proje kapsamında; dış cepheleri mantolama, boyama, süsleme olarak dikmeler, kat silmeleri, zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplamaları, dış cephede düzensiz halde bulunan kabloların kablo kanalı içerisine alınması, iş yerleri tabelalarının yenilenmesi, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümü yapılıyor.

Öte yandan Karadeniz Sahil Altınordu ilçesi Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri üzerinde de dış cephe iyileştirme uygulaması yapılacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz; “Yalı Camii ve İsmetpaşa Caddesi girişine kadar olan alanda dış cephe iyileştirilmesi yapacağız. Dış Cephe İyileştirme Projesi’ni Fatsa ve Ünye'de, ana yol güzergâhındaki binalarda da uygulayacağız ” dedi. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : BİNALARDA, DEĞİŞİM, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız