HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Aralık 2018 Pazartesi Saat: 09:35

Gündoğdu: Yeni yıl hayırlara vesile olsun

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamasında “2018 yılını geri bıraktığımız şu günlerde, 2019 senesinin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık içi
Gündoğdu: Yeni yıl hayırlara vesile olsun

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamasında “2018 yılını geri bıraktığımız şu günlerde, 2019 senesinin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Yoğun ve sıcak bir yılı geride bırakıyoruz. Her türlü saldırı ve tuzaktan, milli birlik ve kardeşlik şuuru ile kurtularak, karanlık odaklara hak ettiği karşılıkları verdik. Aziz milletimizin, dirayeti ve mağfireti yine tüm hainleri hüsrana uğrattı” dedi.
2019’A MÜJDELERLE GİRİYORUZ

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdelerle yeni yılı farklı bir heyecanla karşılıyoruz. 2019’dan itibaren asgari ücret 2 bin 20 TL olarak belirlendi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında yüzde 10 indirim uygulanacak. İşverenlerimiz asgari ücret üzerinden çalıştırdıkları sigortalılar için 882 lira yerine, 601 lira prim ödeyecek. İstihdam seferberlikleri de yeni yılda devam edecek. 2019 ve 2020 yıllarında ilk defa işe alınacak her işçinin asgari ücret üzerinden tüm sigorta ve vergilerini devlet üstlenecek.

 Aynı zamanda Mehmetçiğimiz Suriye sınırında terör unsurlarını bertaraf etmek için hazır bekliyor. Anadolu’nun kahraman evlatları, bizler sokakta ve yatakta rahat olalım diye tarifsiz fedakarlıklar yapıyor. Vatanımızın bekası, ezanımız ve bayrağımız için emek veren tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan kolaylıklar diliyorum.  Bu düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diler, tüm hemşehrilerimize saygılar sunarım” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Gündoğdu:, Yeni, yıl, hayırlara, vesile, olsun

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız