HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ocak 2019 Salı Saat: 14:58

BAŞKANLAR PAZAR PROJELERİNİ GEZDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Altınordu Belediyesi tarafından yapımı devam eden ‘Şirin Pazar’ ve ‘Karşıyaka Pazar’ projelerinde incelemelerde bulundu.
BAŞKANLAR PAZAR PROJELERİNİ GEZDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Altınordu Belediyesi tarafından yapımı devam eden ‘Şirin Pazar’ ve ‘Karşıyaka Pazar’ projelerinde incelemelerde bulundu.

Altınordu Belediyesi tarafından vatandaşların daha modern ve daha sağlıklı alanlarda alışveriş yapabilmeleri için hayata geçirilen ‘Şirin Pazar’ ve ‘Karşıyaka Pazar’  projelerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda çalışmaların sürdüğü alanları ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz son durum hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Gerçekleşen inceleme gezisinde ilk durak Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen ‘Şirin Pazar’ projesi oldu. Burada çalışmaları yerinde gören Başkanlar Tekintaş ve Tezcan daha sonra Karşıyaka Mahallesi’ne geçerek ‘Karşıyaka Pazar’ projesini inceledi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “’KARŞIYAKA PAZAR’ ORDU’NUN EN GÜZEL PAZARLARINDAN BİR TANESİ OLACAK”

Karşıyaka Pazar projesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, projenin Ordu’nun en güzel pazarlarından bir tanesi olacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirdiklerini aktaran Başkan Tekintaş, “Projede 75 metrekareden 195 metrekareye kadar iş yerleri mevcut. Proje bittiği zaman Ordu’nun en güzel pazar mekanlarından bir tanesi olacak. Pazar yerinde işyerlerinin yanı sıra lokantası, sosyal tesisi, yer altı tuvaleti ve engelli asansörü de bulunacak. Yaklaşık 4 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan pazar yerinin Ordu ve Altınordu halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başlayan çalışmalar aynı güzellik ve hızla devam ediyor. Yapımı tamamlandıktan sonra esnaflarımızı burada ki dükkanlara taşıyarak ticaretlerine devam etmelerini sağlayacağız. Altınordu Belediye Başkanımız Celal Tezcan ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

“’ŞİRİN PAZAR’ ALIŞ-VERİŞ MERKEZİ NİTELİĞİNDE BİR PAZAR OLACAK”

Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen ‘Şirin Pazar’ projesinin de geniş kapsamlı bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Yaklaşık 7 bin 100 metrekare kapalı alana kurulan ve ’Şirin Pazar’ adıyla hazırlanmış olan projenin yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Yakın bir süre içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete girecek olan ‘Şirin Pazar’ şehrin en modern, en özel pazar yeri olacak. ‘Şirin Pazarı’ geniş kapsamlı niteliği ile alışveriş merkezi özelliğine kavuşacak. İçerisinde balık pazarı, şarküteri, sosyal tesisleri ve pazarcı tezgahları olan ‘Şirin Pazar’, gerek organik, gerek normal pazar, gerekse de tekstil konfeksiyon alanlarında da hizmet verebilecek. Vatandaşlarımız buraya geldiğinde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Pazar yerinde ayrıca yaklaşık 350-400 araçlık otopark bulunacak” diye konuştu.

BAŞKAN TEZCAN: “BİR ŞEHRİN GELİŞMİŞLİĞİNİ GÖRMEK İÇİN YOLLARINA VE PAZAR YERLERİNE BAKMALIYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile birlikte ‘Karşıyaka Pazar’ ve ‘Şirin Pazar’ projelerinde gerçekleştirilen inceleme gezisini değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Altınordu’ya iki önemli pazar yeri kazandırdıklarını ifade etti. Pazar yerlerinin, bir şehrin gelişmişliğini gösteren en önemli hizmetlerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Tezcan, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ile birlikte Belediyemiz tarafından yapılan ‘Karşıyaka Pazar’ ve ‘Şirin Pazar’ projelerimizde incelemelerde bulunduk. ‘Karşıyaka Pazar’da artık son rütuşlar yapılıyor. Ordu şehrimize, zarif ve güzel bir pazar kazandırarak hizmete sunacağız. ‘Şirin Pazar’ projesinde ise sona doğru geldik. Üst kaplamalar yapılıyor. Kısa zamanda montajı bitecek ve hizmete açacağız. Bir şehrin gelişmişliğini görmek için yollarını ve pazarlarını görmek lazım. Zaten bu hizmetler varsa o şehir gelişiyor demektir. Altınordu Belediyesi bu şehirde güzel hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Ben Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İki pazarımızda şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKANLAR, PAZAR, PROJELERİNİ, GEZDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız